Маска за всички типове кожа

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има буквално стотици различни домашно приготвени маски за лице, особено в интернет, така че определено може да бъде малко обезсърчително, когато става въпрос за избор на правилната. Е ние свършихме тази работата вместо вас и намерихме това, което е най-добрата маска за лице за всички типове кожа. Избрах тази маска, тъй като тя съдържа всички необходими витамини и съставки, които трябва да съдържа една маска: енергия, витамини и мембранни компоненти.

Тежка крем-маска за всички типове кожа
Състав:
• 1 супена лъжица сметана
• 1 супена лъжица мед
• 1 супена лъжица сода за хляб

Начин на употреба:
Смесете содата за хляб и сметана, докато постигнете консистенция на крем за бръснене. След това добавете меда. Нанесете сместа върху лицето и шията и оставете за 20 минути. Отмийте с топла вода или топла кърпа.

Като откриватели на тази рецепта бяхме длъжни да я пробваме открихме, че тя оставя кожата изключително мека и чиста. Отървава от всички замърсявания и недостатъци, както и хидратира кожата. В края на краищата тази маска е супер, защото ….

1. Тя е изключително лесна за приготвяне … и ще ви отнеме не повече от 1 минута, за да се смесят всичко съставки!
2. Тя работи много добре и има бързи резултати, тъй като съдържа средно-верижни мастни киселини, витамини, минерали и микроелементи.
3. Тя мирише добре и оставя лицето ви гладко като на бебе!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар