„Помощ! Събрахме се, но не знаем какво да правим!“

След като толкова дълго сте били близки, но не и интимни, новата реалност може да дове­де до усещане за несмелост помежду си. Ето две идеи, които ще ви помогнат да се отпус­нете и да намерите верния път един към друг:

Четете си на глас

Това гарантирано ще ви накара да оцените интим­ната близост помежду си – вече се познавате добре и този своеобразен рецитал ще осветли най-лирични­те кътчета на душите ви. Ти и той си вземате люби­мите си книги и се редува­те да четете от тях на глас. Слушателят е отпус­нат на дивана с глава в ску­та на четеца. В началото може да е малко странно, но ви очакват трогателни моменти!

Подгрейте желанието

Възможно е да се чувства­те особено неловко, кога­то опре до секс – та нали доскоро тази идея е била табу в главите ви! Ще ви помогнат съвместни раз­гарящи либидото упражнения. Можете да започнете, като седнете пред компю­търа и му предложиш да ти избере секси бельо по негов вкус от figleaves.com, да речем. После браузвайте някой онлайн сексшоп, дори да е само, за да се посмее­те на някои от по-откачените артикули. Премине­те към съвместно четене на еротична литература, а накрая си определете ден, в който изобщо да не става­те от леглото.

 

Защо бъркаме приятелството с любовта?

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар