4 дни в годината дават шанс да срещнете човека, който да сложи край на самотата

Според божествената си природа човекът не трябва да остава сам, мъжът и жената са половините на едно цяло

Ако не можете да се примирите със самотата, знайте, че в четирите месеца до края на годината има специална дата, в която самата Вселена благославя новите запознанства и отношения.

30 септември

Най-добрият ден за нови дългосрочни запознанства. Предварително планирайте неделята така, че да контактувате с хора. Слънцето във Везни и Луната в Близнаци ги прави дружелюбни и общителни. Запознанствата се завързват бързо и лесно, а темата за начало на разговор идва от само себе си. Венера в Скорпион придава сексуалност и страст. Всеки разговор с противоположния пол, продължил повече от 10 минути, става доверителен и дори в известна степен интимен.

В този ден може да пламне любов от пръв поглед. В облеклото бъдете гламурни, открити, еротични, но не вулгарни. А мястото за запознанства може да бъде всякакво, главното е да е многолюдно.

20 октомври

Независимо от ретроградната Венера в Скорпион денят може да донесе неочаквана среща с човека на мечтите ви. И това ще се случи при невероятни обстоятелства, когато сте най-малко готови за това. Излизате от дома и към вас се обръща непознат, сбъркал адреса например…

Особено благоприятно време за такива срещи е първата половина на деня. Слънцето във Везни ще ви помогне да завържете разговора, а Луната в Риби създава емоционален контакт и ще ви подхвърли тема за беседа. Но запознанствата в този ден не гарантират незабавно начало на роман. Ще трябва да изчакате развитието на събитията. Благоприятни са посещенията на културни мероприятия, концерти на открито, фестивали и срещи със съученици.

18 ноември

Едва навлезлият в знака на Рака Възходящ Лунен възел вече насочва мислите към темата за създаване на семейство и свиване на собствено гнезденце с любимия човек. А 10-ият лунен ден, Венера във Везни, Марс в Риби и тритонът на Слънцето в Скорпион и на Луната в Овен наистина правят деня идеален за срещата с вашия идеал.

Много е вероятно плановете ви за неделята да бъдат провалени, но не страдайте. Вместо това се облечете елегантно и излезте на разходка дори и да нямате повод. Малките уютни кафенета, музеите и дори елементарното пътуване с метрото може да ви срещнат с вашия човек.

12 декември

Благоприятен ден за самотните сърца, търсещи любовта. Първият секстил на Слънцето в Стрелец и на Луната във Водолей, Венера в Скорпион и Марс в Риби, както и подобряването на състоянието на земната биосфера благоприятстват емоционалното съживяване, контактността и запознанствата. Посещавайте официални и неофициални мероприятия дори и първоначално да ви се струват скучни. Именно в такава атмосфера може да възникне разговор с приятен събеседник от противоположния пол. Голяма е вероятността този човек да се окаже от друг град или дори от чужбина, но това не бива да ви смущава. Запознавайте се и се срещайте, защото всеки е създаден за любов!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар