Букет за всеки ден, според астрологията

Как да подберете букет за близък или любим човек, за да направи той впечатление и да не се изгуби сред другите подаръци?


Вслушайте се в съветите на астролога.

Да се обърнем към традиционното съответствие на планетите и дните от седмицата, което е достигнало до нас от древните календари. Понеделник – ден на Луната, вторник — на Марс, сряда – на Меркурий, четвъртък – на Юпитер, петък – на Венера, събота – на Сатурн, неделя – на Слънцето.

В понеделник е най-добре да подарявате цветя, които съответстват на лунния образ – неопределен като белите кали, лилиите, както и цветове в розови и жълти тонове. Луната управлява стомаха, затова правилно подбраният букет може да стане лечител на заболявания на храносмилателната система.

Вторник в букета трябва да се усеща страст, затова за него подберете ярки, наситени тонове

Такива са червено, пурпурно, виолетово. Марсианска енергия носят бодливите сухи цветове, асиметричните съцветия, клонките астрагал, аспарагус, антуриум. Марс управлява мускулите, затова подарявайте цветя на спортисти, представители на рискови професии и хора, които следят за физическата си форма.

Сряда – на този ден можете да съставите букет от различни дребни цветчета, които ви харесат. Меркурий е планета на въздушната стихия, затова в сряда не купувайте тъмни, едри цветове и големи букети. По-добре отдайте предпочитание на дребните жълти, небесносини, розови, бели, обрамчени в нежна зеленина букети. Такъв букет ще помогне при болести на белите дробове, дихателните пътища, нарушение в обмяната на веществата.

Четвъртък. Вашият букет може да разкрие нови перспективи или да подскаже нови пътища за придобиване на богатство

Купете разкошен, представителен букет от скъпи цветя – с дълги стебла и едри цветове. Юпитер отговаря за кръвообращението и работата на черния дроб.

Петък – можете да използвате както градински, така и полски цветя, както дребни, така и едри, но обезателно ароматни – момини сълзи, хиацинти, нарциси. Главна характеристика на петъчния букет е ненатрапчивото очарование.Той ще помогне на човека да се справи със заболявания на гърлото и щитовидната жлеза, защото Венера управлява гърлото.

Събота – в този ден е добре да подарявате скромни букети без излишества

Цветята трябва да са подбрани по цвят и форма, стъблата – късо подрязани. Ще направите добро впечатление, ако подарите единично цвете без каквато и да е украса или опаковка. Букетът в събота ще помогне за укрепване на костната система и ще уравновеси променливото настроение.

Неделя е под управлението на Слънцето, даряващо жизнена сила, енергия и творчество. Затова при съставянето на букета проявете фантазия, подберете необичайни растения или нетрадиционно оформление. Най-добре изберете жълти цветя, събрани в кръгъл букет, или цветя с кръгли съцветия – например хризантеми, гербери. Традиционното цвете на Слънцето – царствените рози – са много подходящи за неделния букет. Слънцето управлява сърдечносъдовата система, затова разкошният букет от рози ще стане истински балсам и ще помогне за лечение на заболявания на сърцето както в пряк, така и в преносен смисъл.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар