Отделете място в ума си и за любимия

Този филм сте го гледали – той забравя за годишнината от сватбата и тя прави истинска драма


Това е и сюжет в много реклами, и по-точно как мъжете да се откупят, като сгафят, защото често им се случва да не помнят разни дреболии.

Може да се спори дали датата на венчавката или на първата среща е от тях. По-важен е съветът на брачните консултанти: трябва да отворите място в ума си за любимия и тогава няма да забравяте или да пропускате нищо. Хилядите всекидневни професионални и битови грижи не бива никога да го задръстват. В щастливите двойки всеки често мисли за другия по повод и без повод. Без дори да се усеща, другият е все в главата му.

Звучи отвлечено, но всъщност е много просто как се създава това място и по какъв механизъм прави
връзката щастлива

Вие обичате мъжа си. Интересува ви всичко, което той харесва и го запомняте. Да речем, че с удоволствие яде гювеч, защото баба му някога му е готвила. Виждате на пазара бамя, спомняте си за любимия и купувате всички продукти, за да направите гювеч.

Или той ви е разказвал защо харесва онази песен – слушал я точно като получил имейл, че е приет в университета. Като чуете тази песен по радиото, се сещате за вашия любим и му се обаждате.

Колежка вметва, че снощи играла билярд. Вие сте забелязали, че и вашият си пада и му предлагате да идете в заведение с билярдна маса.

Даже като гледате скучния финансов план за 2019-а в службата, пак ви се мярва мисълта за мъжа ви, защото сте си говорили тези дни, че и той с това се мъчи в работата.

Може за съвсем прости неща да става дума – да забележите в каква чаша обича да си пие бирата и да се сещате все нея да му слагате на масата, нищо че не е бирена.

Като в специалното място складирате важна информация и дори детайли за мъжа си, той е винаги в ума ви, защото нещо все ви подсеща за него. Специалистите ги наричат „любовни карти“. Част от тях са и общото ви минало, и бъдещите ви планове, и ежедневните ангажименти към него и семейството.

Като имате „любовни карти“, няма нужда да отделяте половин час на ден или 5 минути на всеки час, за да мислите за любимия

Факт или случка в момента подсъзнателно задейства асоциации в мозъка ви с натрупаната информация.

Това е много по-ценно за отношенията в двойката, защото идва естествено, не като вменено задължение или като записано за съответната дата в телефона подсещане за 15 часа: “ Обади му се да питаш как е минало важното съвещание“. Да, за някои неща си трябва записване и подсещане – като например „Купи му пяна за бръснене, че свършва“, но те не са най-главните.

На главните влюбеният обръща внимание от първия ден на връзката и към тях непрекъснато добавя, надгражда, опознавайки партньора си. Защото интересът към човека, когото обича, никога не угасва.

Той е вашият специален обект за изучаване. А мозъкът има тази особеност, че колкото повече знание трупа в дадена област, толкова повече, по-бързо и по-качествено запомня нова информация в същата област.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар