Кои са знаците, които Съдбата ви изпраща, че е благосклонна към вас?

Ако упорито работите, за да си осигурите достоен живот, сигурно сте се питали кога усилията ви ще бъдат възнаградени


Съществуват няколко сигурни признака, че Вселената скоро ще ви изпрати парично възнаграждение. Много от тях се коренят в древни времена и са базирани върху множество наблюдения. Може би тези знаци ще ви подскажат и кога е най-добре да направите вложения или да започнете ново дело.

1. Постоянно срещате цифрата 8

На числото 8 се приписва важно значение. В Китай например то се смята за едно от най-щастливите и се свързва с късмета. На датата 8.08.08 много двойки насрочват сватбата си, а домовете с номера, съдържащи 8, са особено търсени.

Интересното е, че формата на осмицата е абсолютно симетрична и символизира равновесието на материалния и нематериалния свят. В нумерологията числото 8 е свързано с пари и власт.

Ако започнете да забелязвате често числото 8 по врати, телефонни номера или номера на автомобили, ви очаква изненадващ финансов успех.

2. Получавате пари в определен ден

Според фън-шуй, ако получавате пари във вид на подарък, бакшиш или печалба в определен ден, то в последващите седмици и месеци ви очакват големи приходи.

Ако получавате пари в първия ден на новолунието или пълнолунието, скоро върху вас ще се стовари рогът на изобилието.

3. В дома ви са се завъдили насекоми

Разбира се, на малцина ще им хареса да открият в дома си буболечки. Но насекомите с кафяв цвят, особено щурчета или паяци, са символи на приближаващо богатство. В Китай например някои хора отглеждат щурчета в клетки, за да привлекат късмета и благосъстоянието.

Освен това пеперудите с тъмни цветове се смятат за вестители на добри новини, засягащи кариерата. А това обикновено говори за повишаване на заплатата.

4. Мехурчета в кафето

Ако искате да узнаете какво ще е финансовото ви положение в близко време, погледнете чашката си с кафе. Смята се, че мехурчетата по повърхността на напитката показват положителни промени във финансите.

Ако сте уловили кафеено мехурче с лъжичка, без да го спукате, това се смята за сигурен знак, че ви очаква парично възнаграждение.

5. Имате много стотинки

Ако в дома си имате много дребни монети и ги държите в голяма касичка, това привлича значителни парични постъпления.

Според фън-шуй особено удачно се смята да държите дребните в кухнята. Според други поверия те трябва да се съхраняват в шкафове и чекмеджета из цялата къща.

6. Върху вас се е изцвъкала птичка

Ако ви е „белязала“ птица, не се разстройвайте, тъй като това означава, че скоро ви очаква голям успех и подобряване на материалното положение.

Ако птицата си е свършила работата върху главата ви, това е особено добър знак, обещаващ увеличаване на доходите. При това колкото по-голямо петно е оставила крилатата предвестничка на фортуна, толкова повече пари чакайте…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар