Къщата на Джойс не е била почиствана 30 години и от боклуци не се виждаше пода


Тази седмица ITV TV показа нов епизод от шоуто „Call The Cleaners“ с хора, които не са в състояние сами да почистят домовете си и затова търсят професионални екипи за почистване.

В последния епизод е показан пенсионерката от Лондон, Джойс, на 68 години, която не е чистила апартамента си в продължение на 30 години и вече нямала място за сядане.

Джойс посветила целия си живот на творбите, които майсторяла от боклуците, които заемали апартамента й, така че майка й и дъщеря й трябвало да дойдат да помогнат. Преди това Джойс трябвало да прескача през кутии и черни торби с отпадъци, за да стигне до единственото свободно място, където можела да седне и да си почине.

Отчаяна съм, не мога да се движа из къщата, оплака се тя, но с течение на дните тревожността й нараствала все повече и повече. Поради това, тя започнала да оставя нещата в двора, за да освободи място в къщата, за да може да почисти.

След като екипът изнесе от къщата общо 60 кутии, пълни с различни отпадъци, те можеха да започнат сериозно да почистват. Въпреки че първата реакция на Джойс беше въодушевление, защото видяла пода за първи път, то не продължило дълго и тя поискала всички кутии да бъдат вкарани отново вътре.

Докато внасяли повторно, което бяха почистили, майката и дъщерята на Джойс признаха, че е сред най-лошите клиенти, които съществуват, защото не може да се откаже от ненужните неща.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар