Какво се случва с развода между Анджелина Джоли и Брад Пит?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пикантните новини за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит може би приключиха, макар че процесът ще се точи до юни 2019-а


Но двамата актьори няма да делят имуществото, парите и децата си публично.

Вече са се споразумели по финансовите и имотни въпроси да се договорят тихичко с адвокатите си пред частен съдебен изпълнител. Така няма да се разчуе какво имат, нито кой какво взима.

Май и за правата си над децата са се вразумили след делото, на което съдията се скара на Анджелина. С доста твърд тон той й нареди да възстанови връзката на трите момичета и трите момчета с баща им. Контактът е важен за психиката на децата, изтъкна съдията.

Актрисата бе задължена да осигури на Брад поне по 4 часа на ден време, което да прекарва насаме с децата, да му даде номера на мобилния телефон на всеки от шестимата, да не следи разговорите им с бащата и да не чете съобщенията, които си разменят.

Съдията допусна изключение само за най-големия Мадокс, който може сам да реши дали да контактува с осиновителя си

Младежът вече е на 17, а и преди 2 години тъкмо от скандал помежду им тръгна семейната раздяла. Анджелина обяви, че иска развод, защото Брад е крещял и е посегнал на Мадокс.

Тийнът опитал да защити майка си, докато тя и баща му се карали в частния семеен самолет. Това предизвикало гнева на Брад. Мадокс е по-свързан с Анджелина, защото тя го осинови през 2003 г., преди да започне любовна история с Пит. След това той го припозна.

Срещи между баща и син обаче скоро няма да са възможни по георгафски причини. Мадокс е решил да замине да следва в университет в Южна Корея.

От шестте деца с фамилията Джоли-Пит три са осиновени и три са биологични. Мадокс е роден в Камбоджа, Пакс – във Виетнам, Захара -в Етиопия. От Анджелина и Брад са 12-годишната Шайло и 10-годишните Вивиан и Нокс.

Анджелина настоява за пълно попечителство и даже Брад да няма право да вижда децата

Той иска попечителството да е поделено поравно между двамата родители.

Правата им над децата се очаква да се разглеждат на дело, насрочено за 4 декември, но според осведомени адвокатите ще кажат, че и по този въпрос бившите ще се договорят извънсъдебно и ще съобщят за взаимно съгласие на следващ процес най-късно до юни догодина.

Ако това се случи, 15-годишната история на Бранджелина, започнала от партньорството им във филма „Г-н и г-жа Смит“ през 2004 г., ще приключи може би сравнително безшумно. Любителите на пикантни скандали са разочаровани, защото се предполагаше, че за да реши за попечителството на децата, съдията ще поиска да изслуша свидетели. Тогава всяка от двете холивудски звезди ще покани за благонадеждността й да говорят приятели – също холивудски звезди от ранга на Джордж Клуни, и спектакълът ще бъде изключително интересен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар