Изведнъж загубих всякакво желание за секс!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Мъжът ми си иска своето, чудя се какви причини да си измисля, за да изклинча

Не знам дали е свързано с възрастта или с нещо друго, но от известно време усещам, че с мен се случват странни неща…

В момента съм на 42 години и като всеки човек, преживях малка криза с навършването на четиридесетте, но, честно казано, дори и не беше толкова страшно, колкото се притеснявах, че ще бъде.
Нямах някакви кой знае какви възрастови промени, или депресии, както казват, че се случва с човек, когато премине тази ключова граница.

Даже се учудих колко лесно мина всичко. Противно на приказките, че не трябва да се празнува четиридесетгодишния юбилей, отидохме на ресторант със съпруга ми, трите ни деца, майка ми и неговите родители…
Прекарахме си чудесно, а на другия ден се чувствах както винаги – дори и забравих да преминатата граница, не съм се усещала по-стара и за миг.

Но, не знам дали е свързано по някакъв начин, но от няколко месеца с мен започва да се случва нещо странно. В чудесно здраве съм, тонусът ми е добър, тренирам всеки ден на кростренажора си, но… Усещам, че губя всякакво желание за секс. Сякаш изведнъж цялото ми либидо се изпари. А съпругът ми, който е с девет години по-възрастен, продължава да има желание. Не сме го правили от повече от месец, защото все си намирам извинения, но знам, че не мога вечно да продължавам така…

М.Д., Добрич

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар