Най-добрата ми приятелка се оказа лесбийка, била влюбена в мен!


Искам за запазим приятелството ни, но нямам идея как да се държа, когато сме заедно

Наскоро ми се случи нещо, които силно ме шокира, макар че всъщност не би трябвало, тъй като съм чела и съм гледала един куп филми за подобни неща, но никога не съм се представяла, че ще ми се случи на мен…

Най-добрата ми приятелка, която сме заедно още от първи клас – сега сме последен в гимназията – се оказа лесбийка. И отгоре на всичко наскоро ми призна, че през цялото време е била влюбена в мен и иска приятелството ни да придобие друг характер, ако ме разбирате.

Да, обаче аз не съм такава, отгоре на всичко си имам сериозно гадже, което много обичам.

И като се сетя, че всичко, което съм преживявала с него, още докато се сваляхме, че и по-късно, с всичките проблеми и недоразумения… Аз й доверявах всичко, а тя си е мислела как да ме вкара в леглото!

Когато ми призна всичко, аз не знаех как да постъпя и какво да кажа. Помолих я за малко време да помисля. Оттогава минаха три дни и тя звъни по поне двайсет пъти на ден, но не й вдигам. Спрях да ходя и на училище, защото знам, че там ще се срещнем. Знам, че това неизбежно ще се случи, защото не мога да се крия вечно, но наистина нямам идея как да постъпя и какво да й кажа, когато се видим.

М.С., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар