Модерните дънки са широки и с висока талия

Хитовите модели дънки са широки, с навити крачоли и висока талия


След като цяло лято жените се разхождаха с нарочно накъсани дънки, през есента и зимата е време да заложат на по-топли и елегантни предложения.

Хит са моделите с висока талия, вдъхновени от 80-те. Носят се навити, със загащени тесни блузи и с ярки кецове.

Широките панталони от деним също са на гребена на вълната. Комбинират се с прибрани горни части и стегнати колани, които да подчертават тънката талия.

Предложенията унисекс остават предпочитани от голяма част от жените, за-щото са несравнимо удобни

Дизайнерите ги съчетават с
кецове и вталени къси сака в ярки цветове.

Позабравените напоследък модели чарлстон се завръщат по световните подиуми. Предимството им е, че с тях бедрата изглеждат по-слаби, защото вниманието се насочва към долната част на краката.

Ако харесвате накъсаните дънки, не бива да се безпокоите – те ще присъстват в дамските гардероби дори през студените дни. Новостта е, че долната част на крачолите завършва с нарочно разбридани конци, които висят хаотично и се полюшват при всяко движение.

Дънките по краката постепенно отстъпват водещата си роля. Държите ли да следвате модата, поне временно забравете за тях.

Традиционният цвят на денима остава търсен, както и по-избелелите му варианти.

На гребена на вълната обаче са панталоните в крещящи цветове като ярко синьо, жълто, оранжево, дори фосфоресциращо. Романтичните дами могат да се спрат на пастелни нюанси и да съчетаят дънките с меки якета от екокожа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар