Аурата дава отпечатък върху външността

Учените отдавна се опитват да изяснят защо съпрузите, които живеят дълго и щастливо, започват да си приличат дори външно


Нещо повече: казват, че дори кучетата придобиват външните черти на своите стопани.

За да установят дали това наистина е факт, американските учени Николас Кристенфелд и Майкъл Рой -психолози от Калифорнийския университет в Сан Диего, направили следния експеримент.

Изследователите започнали да снимат в парка с цифрова камера собствениците на кучета и техните питомци. След това разделили снимките на хората от тези на техните любимци. Като анкетирани в експеримента участвали 28 студенти юристи. Било им предложено да решат много проста задача – да определят кой е стопанинът на всяко едно от кучетата.

От двадесетте и пет двойки „куче – стопанин“ анкетираните посочили за подобни шестнадесет

Но това се отнасяло само до породистите кучета. А от двадесет двойки, в които кучетата били мелези, си приличали само осем.

Изхождайки от резултатите от този експеримент, учените смятат, че причина за сходството – както при съпрузите, така и при собствениците и техните питомци, е биополето, или както още се нарича – аурата. При съвместно живеещите дълго време двойки взаимните честотни вибрации се наслагват една върху друга. А това, на свой ред, формира еднакъв „материален отпечатък?.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар