Какво представлява компютърът от енергетична гледна точка?

Фигуративно казано, компютърът е „предмет на силата”, нещо като вълшебен жезъл (в приказния вариант – вълшебна пръчица), многократно усилващ възможностите на човека

Например собственикът на компютър, който умее добре да борави с него, много по-лесно ще си намери прилично платена работа у дома, отколкото човек, който не притежава това чудо на съвременната техника.

Чували сте може би термина „цифрово неравенство” (digital divide). Социолозите и политиците на Запад днес са сериозно обезпокоени от това, че едни хора имат достъп до компютпроизтичащи от това възможности), а други нямат. В резултат на това в социума нараства напрежението и се появяват тектонични пукнатини. От една страна, компютърът е мощен усилвател на психична енергия. На първо място, той усилва онези емоции, мисли и убеждения, които са заложили създателите на мултимедийното и софтуерното съдържание. Разглеждайки например компютърната енциклопедия за музикални инструменти, вие ще получите съвсем друг психически заряд и други знания, отколкото играейки на Starwars например. И тук всеки сам за себе си е майстор по фън-шуй, всеки сам избира вида енергия. Читателят отлично знае кога има нужда да нареди пасианс и кога да разтовари излишното напрежение с Doom III.

От друга страна, компютърът е генератор на собствени излъчвания

Между другото, след всеобщия преход от монитори на основата на електроннолъчеви тръби на плоскопанелни течно-кристални монитори ние се избавихме от огромна част от нискочестотните електромагнитни полета и рентгеновото излъчване. Впрочем последното почти изцяло се поглъщаше от оловото, което производителите щедро добавят в стъклото на електроннолъчевите тръби. Но празно няма. Казват, че заедно с привлекателните плоски течнокристални монитори сме се сдобили с източник на торсионни полета, които засега не се вместват в никакви стандарти за компютърна безопасност. Торсионното излъчване е свързано с квантово-механичните ефекти на въртене и възниква от различни вихрови полета. Може би двигателите в твърдия диск са източници на торсионно излъчване. В LCD-мониторите то се създава от молекулите на течните кристали, въртящи се в момента на промяна на яркостта на пикселите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар