Маршрутът на финансовия успех, според фън-шуй

Ти лайф за Лекува

Маршрутът на финансовия успех включва древнокитайски техники на фън-шуй, обреди на нашите предци славяни, съвременни психологически тренинги

Това е всичко, което ще ви помогне да станете богати. Не само да върнете похарченото, но и да увеличите доходите си.

В ЪГЪЛА НА СИЛАТА

Чорапите – в скрина, ризите – в гардероба, парите – в ъгъла на силата. Всяка вещ трябва да си е на мястото. Това ще осигури не само визуален, но и енергетичен ред.

Левият отдалечен ъгъл в жилището според фън-шуй е ъгъл на силата. Смята се, че това място в дома отговаря за финансовите потоци на семейството, тъй като там е най-активна енергията на парите.

Ако пътувате, при подреждането на багажа поставете парите и скъпоценностите в горния ляв ъгъл на куфара с цел те да активизират финансовите потоци по време на вашето пътешествие.

МОНЕТИ НА ПЕЧАЛБАТА

Дрехите, в които тръгвате на път, могат да станат за вас финансов амулет. Поставете във всички джобове по една монетка – важно е нито един джоб да не е празен. Това е знак, че през целия път няма да изпитвате материални затруднения.

МЕТЛАТА НА БОГАТСТВОТО

Когато излизате от дома си за по-дълго, изключете водата (заедно с течащата вода от крана ще изтече и благосъстоянието на дома). Според старинно поверие при заминаване метлата трябва да се остави с дръжката надолу. Тъй като метлата измита от дома както кавгите, така и парите, затова по време на отсъствието ви тя не трябва да докосва пода.

КОРАБ ИЛИ ВАГОН

Най-доброто средство, според фън-шуй, е корабът. С него парите „доплуват“ до вашия бряг. Но дори и да пътешествате с кораб, не забравяйте по време на пътуването да хвърлите монета зад борда и да кажете: „Водата към бреговете, пари – при парите”. Ако пътувате с влак или кола, следете за… мостовете (в славянската магия мостът е символ на богатството). Когато минавате под мост, стиснете в левия юмрук монета и произнесете: „Мост над мене, парите у дома”.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар