Така е най-добре да се справиш с приятел, който предпочита да те натопи, отколкото да те зашити!

Приятел те е натопил, за да спаси себе си?! Първо, щом някой те е натопил, е странно да го наричаме „приятел“


Но има и второ: понякога черното не е просто черно, както и бялото не е просто бяло.

Има моменти в живота, когато и ти ще постъпваш по неочакван за теб начин. Страхът може да накара и най-печения тип да клекне и да предаде принципите си и приятелите си. Затова преди да съдиш строго, се опитай да разбереш защо се е случило така. Какво е накарало този човек да те прецака. Говори с него открито и знай, че ти дължи обяснение.

Да речем, че откриеш оправдание за неговото поведение. Ако това оправдание е последвано от искрено извинение, може да дадеш още един шанс на приятеля си.

Бъди открит с него и му кажи, че те е заболяло. Постави всички карти на масата -ако наистина е приятел, той/тя ще направи същото и ще си научи урока. Дайте си обещание как да действате при подобни ситуации в бъдеще.

Ако обаче въпросното момче или момиче тръгне да хвърля вината върху някой друг, а възможно е дори да нападне теб, по-добре се отдръпни от това приятелство. Нещата между истинските приятели трябва да бъдат напълно открити. Приятелите си пазят гърба, а не се крият зад гърба на другия, когато стане напечено.

Не прави компромиси с хората, с които се заобикаляш

Не се страхувай, че ще останеш сам, защото много скоро ще срещнеш по-свестни другарчета.

Разбира се, не надувай прекалено и очакванията си към тях, защото никой не е перфектен и всеки рано или късно става нечие разочарование. Ти също ще станеш. По-важното е да се опитваш да бъдеш достоен човек и приятел, да си ОК във всяка ситуация и да изискваш същото от приятелите си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар