Аз съм жертва на домашно насилие, но … от страна на жена ми

Ти лайф за Лекува


Не ме бие, но така ми пили мозъка, че…

Постоянно говорят, че жертви на домашно насилие са жените и, разбира се, децата, тъй като особено последните са сред най-уязвимите. А насилникът съответно е мъжът, за когото се предполага, че е по-силният и бие всички и ги насилва по различни начини.

Аз мога да кажа, че съм мъж в най-добрите си години, не съм някакъв слабак – 90 килограма съм и съм висок 183 метра, но мога да се определя като жертва на домашно насилие.

Не, жена ми не ме бие, макар и да ме е замервала с разни неща, но за сметка на това ме подлага на всякакви форми на тормоз. Става въпрозр за психически тормоз, а мога да ви убедя, че той е много по-лош от това да излющиш на някого два шамара.

От известно време тя започна да пие много и оттогава в нейните очи аз станах причината за всичките й беди. Не знам защо реши така, при положение, че в никакъв случай не живеехме зле, но очевидно трябва да си има причина…

В момента бързам да се прибера след работа, защото знам, че още на петата минута ще започне да ми звъни, а ако случайно се забавя, ще цъфне веднага където съм – в малък град живеем и не е трудно да ме открие. Не можем да излизаме заедно, защото винаги се напива като казак и ме злепоставя. След като се приберем пък писъците и крясъците продължават. Е, кажете ми, какво е домашно насилие?

В.Ш., Търговище

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар