Кой брак е най-пълноценен?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Модерният брак днес в Европа е „гостуващият брак”. Мъжът и жената се срещат няколко пъти седмично, месечно или дори годишно


През останалото време всеки от тях е освободен от рутината на ежедневните задължения. Живеят в различни жилища, всеки сам решава материалните си проблеми, избира си начин на живот, приятели, дори полови партньори. Отлично! Но какво става с децата?

Изглежда, че този модел просто не предполага тяхното наличие!

Друга тема са хомосексуалните бракове. Еднополовите двойки днес гръмко изискват разрешение за възпитаване на осиновени деца. И тук не става дума да се коментира сексуалната ориентация на тези хора – всеки отговаря за себе си. Но когато става дума за възпитаване на деца, трябва да бъдем по-внимателни.

Всеки психолог ще потвърди, че хомосексуалността само в 30 процента е програмирана генетично, още 30 на сто зависят от социалното обкръжение, а останалите – от възпитанието в семейството. Отгатнете от три пъти – какво момче ще възпитат в 99 процента от случаите двама хомосексуалисти? А какво момиче – две лесбийки? Познахте!

И най-традиционният от алтернативните бракове – непълният

И той не е цвете за мирисане. Статистиката е неумолима: в непълните семейства децата по-често боледуват, по-зле се учат, по-късно се формират като личности. Защо? Защото самотният родител (най-често, разбира се, майката) няма време за възпитание и добросъвестно наглеждане на своето чедо. Децата не са цветя и не растат сами. Те изискват работа – постоянна, понякога тежка. Казано с църковен език, да бъдеш родител, е трудно послушание.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар