Самодисциплина и умение за планиране не винаги е достатъчно за привличане на парите

Ти лайф за Лекува

Парите идват лесно при вас, но също така лесно си отиват. Буквално изтичат като пясък през пръстите!


В този сценарий е налице проблем с недостиг на енергия от югозапад и запад. Югозападната ци може да се усили със свежи букети от жълти цветя в глинена ваза, а западната – с червени цветя в глинена ваза и купичка със сребърни монети. Именно в западния сектор е най-добре да съхранявате портфейла и чековата си книжка.

Причина за неконтролируемите харчове са липсата на самодисциплина и неумението за планиране. Тези качества могат да се култивират, като например преместите леглото си с възглавницата на северозапад.

Течащите кранове и леещата се вода на езика на фън-шуй е изтичане на паричната енергия. Затова е важно санитарната ви техника да е изправна, а капакът на тоалетната винаги да е спуснат (тоалетната чиния е фуния, през която енергията напуска дома).

Прекалено безгрижно се отнасяте към парите, пазарувате импулсивно, за което след това често съжалявате

Причината за импулсивността ви се крие в прекалено силното влияние на енергията ци от североизток. А безгрижието се проявява, когато е повишена активността на ци в източния сектор.

Нежелателният сценарий може да се промени, като се оградят тези видове енергия и се пробуди ци на северозапада, която отговаря за организираността. За да усмирите потоците ци от североизток, трябва да поставите в тази зона дълбок съд с вода, в която са разтворени 2 с.л. морска сол, и да пуснете в нея декоративни предмети или розови цветя. За усилване на източната ци са подходящи светлозеленият и светлосиният цвят. Ако в сектора се намира лампа, добре е да я замените със свещи.

Благоприятната енергия от северозапад може да се привлече и с помощта на кръгъл часовник с махало, касичка със сребърни монети или други предмети със сив цвят, които да разположите в тази зона.

Много ви е трудно да харчите пари за себе си. Смятате, че това не ви е необходимо (макар че не е така)

За да разберете енергията от коя зона трябва да се усили в този случай, изяснете си от какво именно е предизвикан проблемът. От нелюбов към самия себе си (дефицит на западна ци)? От неумение да поставяте интересите си над интересите на другите хора (дисбаланс на ци от североизток)? Прекалено сериозно отношение към парите (слабо влияние на северната ци)?

След като определите кой именно вид енергия трябва да привлечете, поставете леглото си с възглавницата към съответното направление. В офиса и у дома също се старайте да седите с лице в тази посока.

Да подбудят западната ци, са способни свежи цветя с червен цвят в метална ваза, разположена в този сектор. За североизточната е необходим бял кристал. За северната – аквариум или фонтан. За да започнете да се отнасяте по-спокойно към харченето на пари, трябва да създадете в дома си ин обстановка. Посадете увивни растения, поставете върху дивана и креслото обемисти възглавници и си купете мебели със заоблени ъгли.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар