Купонджия, гуляйджия или бохем – кой вариант е най-добър?

Той беше душата на компанията и затова се влюбихте в него. Сега тази компания през вечер е у вас, а другата вечер любимият е у някой приятел от компанията


Всяка сряда се събира карето за бридж. Всяка събота ходи да играе тенис. Всяка неделя рита футбол. Виж, мачове, рок концерти и филми със супер герои не са в постоянната програма, макар че ритуално се посещават с мъжката банда.

Не, че любимият не кани и вас. Кани ви, ама вие не сколасвате. Все пак някой трябва да се грижи за това семейство. И очевидно този някой не е мъжът ви, купонджията.

Изобщо не си представяхте така брачния живот, когато се влюбихте в душата на компанията. Като всяка средностатистическа наивница си мислехте, че той ще се промени под напора на чувствата и ще иска да бъде повече с вас отколкото с приятелите си. Пък ако не иска, вие ще го промените со кротце, со благо и с малко мърморене.

Очевидно моментът да опитате е дошъл, щом вече не издържате дългите му забежки с аверите. Само че ви предстои изключително трудна задача и всяка грешка може да доведе от катастрофа. Защото това е най-големият страх
на всеки мъж – че като се обвърже, жената ще го върже вкъщи. Вие искате да го лишите от най-милото – от свободата му, олицетворение на която са редовните срещи с момчетата.

Нужна ви е добре обмислена стратегия, за да не се окаже, че изправен пред дилемата „Тя или те“, той взима неправилното (според вас) решение

Разбира се, вие сте умна жена и никога няма да изречете „Избирай – аз или те“.

Първото условие за вашия успех е да действате мълчаливо. Всякакви „Ама пак ли с тях“, „Ама аз, ама детето“ са излишни и даже вредни, защото той ще се почувства притиснат и сякаш затворен в килия. Просто постепенно създавайте условия сам, доброволно, с желание да намали времето на срещите си с компанията.

Впрочем осъзнайте, че ви се е паднал купонджия не от най-лошия вид. Той просто се вижда с приятелите си като през ергенските години, говорят си, забавляват се с любими хобита, пийват по нещо. Не е гуляйджия, който не се прибира по цяла нощ и никога не знаете кога ще изпадне в запой. Нито пък е бохем, който угажда на моментните си желание и с тайфата внезапно се вдигат да ходят на мач в Разград или на концерт в Долно Нанагорнище, защото там забиват интересни банди.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар