Какви фобии имат различните зодии?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мнозина от нас си имат фобия, което е дразнещо както за самите нас, така и за околните понякога

Но, замисляли ли сте се, че тази силна тревожност, стигаща до паника – провокирана от определени предмети, животни, ситуации, места и т.н. – може да е заради датата ви на раждане?

Овен – ателофобия

Може и да не сте чували за това паническо раздразнение, но то съществува и се предизвиква от страха от несъвършенство. Дейната натура на Овните ги прави много податливи към боязън, че може да не са направили нещо по правилния начин. Всеки път, когато планират нещо важно, те се боят, че може да допуснат грешка и да не го направят както трябва.

Телец – метатесиофобия

фобии

Фобиите на зодиите

Трудна за произнасяне дума, зад която се крие силният страх от промени. Телците определено обичат да стоят здраво закотвени в зоната си на комфорт, тъй като промените са нещо, което не обичат. Всъщност, те не просто не харесват промените, но изпитват направо ужас от тях.

Близнаци – еремофобия

Това е страх от самота и изоставяне. И да, Близнаците не обичат да са сами. Те ужасно много се страхуват да не приключат живота си в самота.

Рак – агорафобия

Има си причина представителите на тази зодия да обичат да стоят у дома или в затворени пространства с малко хора. Раците изпитват ужас от тълпи и претъпкани места. Те не обичат хаоса.

Лъв – зелофобия

Тази царствена зодия се характеризира с много независими по душа представители. Те са и много притежателни любовници. Но когато имат връзка, изпитват ужас от проявите на ревност.

Дева – атаксофобия

Ако искате да поканите на гости представител на тази зодия и искате той да остане доволен, то непременно подредете предварително всичко в дома си. Девите изпитват ужас от безпорядък и често развиват атаксофобия – което е панически страх от безредие и неспретнатост.

Везни – десидофобия

Грам съмнение няма, че представителите на тази зодия са много креативни личности. Но има нещо, което може да ги побърка – вземането на решения. Ето защо и те са потенциално застрашени от десидофобия – панически страх от взимане на решения.

Скорпион – микофобия

Тази фобия се изразява в панически ужас от гъби. Странно или не, но микофобията е много разпространена именно сред Скорпионите.

Стрелец – клаустрофобия

Страхът от малки помещения без изход е много разпространен сред Стрелците. Представителите на тази зодия изобщо не могат и да си представят да се озоват в такова.

Козирог – кулрофобия

Досетихте ли се, че става дума за неконтролируем страх от… клоуни? Козирозите биха ви били благодарни, ако държите тези уж развеселяващи персонажи далеч от тях, пише „Жуpнaл“. Те не просто изпитват страх от клоуните, но и са способни много бързо да изпаднат в паника.

Водолей – арахибутирофобия

Странно име, а и неподозирана може би за мнозина фобия е тази. Тя се предизвиква от страх, че на небцето може да се залепи фъстъчено масло.

Риби – гениофобия

Ако искате вярвайте, ако искате не – но и такава фобия съществува! Гениофобията е ужасяващ страх от силно изразени брадички. Тя е често срещана сред представителите на зодия Риби.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар