Как да го накарате да изгуби ума си по вас?

промоции

Умението да накарате мъж да изгуби ума си, е талант, който не всеки притежава

Ако не сте популярни сред мъжката половина на човечеството, не изпадайте в паника, а усвойте изкуството на прелъстяването.

Бъдете себе си. Мъжете по природа са тънки психолози и усещат кога жената се представя за нещо повече, отколкото е. Ако залагате на дългосрочни отношения, добре е да бъдете себе си. Може би истинското ви „Аз“ е много по-интересно от маската, която му слагате?

Нвинаги е важна победата. Понякога е интересна самото участие. Не прогнозирайте изхода и по-лесно ще приемете резултата, независимо какъв е той. А на мъжете им харесва, когато дамата не се опитва да е лидер във всичко.

Научете се да слушате. Дори и темата да ви е далечна, старайте се да вникнете в нея. Това се забелязва и събеседникът ви ще се разтопи от искреното ви желание да разберете за какво ви говори.

Живите и емоционални хора се харесват. Ако природата не ви е надарила с харизма, научете се на емоциите от книгите. Четете на глас пред огледалото, за да видите как се променя мимиката ви при лиричните монолози, при стиховете за война. Този метод ще ви научи да управлявате жестовете и изражението си, а без тях речта е суха и официална.

Не се страхувайте да изглеждате глупаво

Понякога нелепата ситуация, в която се представите в смешен или ужасен вид, се превръща в спасителен пояс. Ако през цялото време се пазите да не се изцапате, ще си спечелите репутацията на сухарка.

Запомняйте какво ви говори събеседникът. Ако паметта ви не е кой знае какво, тренирайте я. Във ваш интерес е да запомните и да споменете „случайно“ факт от неотдавнашната ви беседа. Този метод дава на избраника ви да разбере, че цените думите му.

Може би той има таланти, хоби? Подкрепяйте го, хвалете го за успехите, дори за дребните. В началото на отношенията това върши работа.

Обръщайте се към човека по име. Дреболия, но е приятна. А и самият партньор ще бъде предразположен към разговор от този подход. Това е важно и за оформените двойки: по-малко прозвища, не забравяйте, че имате имена.

Станете отражение на обекта на обожание. Нека той вижда у вас чертите, жестовете, походката, позата, които притежава. Това несъмнено ще го заинтригува и ще стане крачка към сближаването.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар