Направете си гадание с игли

За античното гадание с игли се вземат тринадесет игли или карфички – десет се оставят прави, а три леко се огъват


Отбележете си една игла за себе си. Вземете всички игли в ръка и ги изсипете върху чист лист хартия, приблизително по средата.

Листът мислено се дели на пет части: горе, долу, дясно, ляво и среда. Иглите, попаднали в горната част, управляват обстоятелствата, а в долната – им се подчиняват. Лявата част на листа означава минало, дясната-бъдеще. Средата означава стабилност, хармония, липса на промени.

Намерете своята игла. Ако тя лежи в средата, пресичайки се с няколко други игли, годината ще е трудна, но и интересна. Обърнете внимание на положението на другите „нарочени” игли, ако има такива, и на тенденцията, посочена от вашата игла: ако главата (ухото) на иглата е насочена към десния горен ъгъл на листа, ще настъпят промени, при това такива, каквито на вас ви се иска. Но не в настоящата година, а в следващата. Ако ухото е насочено към десния долен ъгъл, промени ще има, но различни от това, което вие желаете. И няма да зависят от вас. Ако ухото е насочено към горния или долния ляв ъгъл, това означава, че промените вече или са настъпили, или са възможни още през тази година. Но изискват от вас значителни усилия.

Ако вашата игла няма връзки (пресичания) с други игли, ще изпитвате самота, ще ви се наложи да се осланяте само на собствените сили

Връзките ви с други хора ще бъдат кратки и нетрайни, но ситуацията продължава да е стабилна.

Вашата игла е в горната част на листа: владеете положението и сами ще решавате съдбата си през тази година. Умеете да влияете на събитията. Ако вашата игла сочи с ухото към десния горен ъгъл, всичко е наред. Ако сочи десния долен ъгъл – вашето влияние върху събитията постепенно ще намалява. Ухо, насочено към левите ъгли, означава: бъдете внимателни! Ситуацията ще изисква от вас или значителни усилия, или неблаговидни постъпки.

Вашата игла е в долната част: осланяйте се на Божията воля

Едва ли сами ще успеете да промените нещо в ситуацията. Ако всички игли – и криви, и прави, са обърнати с главите (ушите) към вашата, това означава, че никой от заобикалящите ви хора няма да ви навреди. Ако съседните игли с горната си част (ухото) докосват вашата, очакват ви приятни изненади, помощ от приятели и успех в делата. Но всяка, а особено крива игла, чието острие пресича вашата игла или просто е насочено във вашата посока, означава неприятности, неуспехи или загуба. Кривата игла означава предварително обмислено намерение. Ако всичките три криви игли са насочени с остриетата встрани от вашата, тяхната позиция в миналото или бъдещето вече няма значение: вашите недоброжелатели няма да постигнат целта си.

Криви игли в лявата част на листа (миналото) – това са неприятности, които вече са зад вас (само ако острието на вашата игла не е насочено в тази посока: това означава, че вие самите не давате мира на противниците си). Отдясно, а особено отгоре, крива игла може да означава голяма неприятност, която ви дебне през тази година. Тук отново е важна тенденцията: по-добре е да посрещнете опасността с ухото или острието, отколкото с цялото тяло.

Правите игли, насочени с ушите към вашата посока, означават подкрепа, помощ, успех.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар