Талисмани за ученици и студенти

Талисмани ще ви помогнат да разрешите противоречията, да се избавите от съмненията и страховете


Учебната година отлетя, но предстоят изпити, както и време за вземане на решение, което може да е определящо за целия бъдещ живот. Талисманите ще ви помогнат да разрешите противоречията, да се избавите от съмненията и страховете.

Йероглифът „Младост” във вид на медальон е необходим на всички абитуриенти без изключение. Благодарение на неговата подкрепа запасите от жизнена енергия не само няма да се изтощят в предизпитната треска, но и ще се умножат. Вие ще запазите бодрост на духа, яснота и свежест на мисълта. Освен това „Младост” дарява на своите подопечни оптимизъм – жизнено необходим, особено в стресова ситуация.

Лабиринт във вид на медальон, носен на кожена каишка, ще ви подскаже изхода от всяка ситуация и ще ви избави от съмнения, като ви посочи единствено верния път. Освен това този талисман ще позволи на собственика си да се концентрира над осъществяването на поставената задача и ще му помогне да открие собственото си „аз”.

Медальон „Окото на мъдростта” е талисман за тези, които разбират добре, че без труд нищо не се дава. Благодарение на магическия триъгълник ще успеете да потушите у себе си мързела и колебанието и ще се захванете с науките с удвоена енергия.

И разбира се, навеки ще забравите що е това слабост и апатия

Медальон „Поглед” е идеален талисман за млади хора, открити за смели идеи и дръзки експерименти.

Той ще приближи вашите фантазии към реалността. И е много вероятно именно тези юношески замисли, въплътени в живота, да ви позволят впоследствие да си живеете като Симеончо.

Медальон „Еднорог” – символ на чистота и целомъдрие, ще помогне на младите неукрепнали умове да не се отклонят от правия път. Умението правилно да степенувате приоритетите си, струва скъпо, особено на младини, когато е много трудно човек да устои на съблазните. С помощта на еднорога ще осъзнаете, че всеки ден в живота ви е уникален и неповторим.

Медальонът „Мъдрият гарван” е призван да предпази своя притежател от лъжливи съмнения и тревоги. Благодарение на него въпросът „Да бъдеш или да не бъдеш?” ще изгуби за вас остротата си. Защото ще осъзнаете, че е време да преминете от думи към дела.

И тъй като гарванът е и знак на пророчество, можете да сте сигурни, че ще действа безпогрешно!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар