Характерът зависи от деня от седмицата в който си роден

Акио Сасе е известен японски астролог и философ. Според него характерът зависи от деня от седмицата в който си роден


Независимо че в Япония съществува древна астрологическа традиция, той е създал своя собствена система, основана на мъдростта на Стария завет. Според него характерът пряко зависи от деня от седмицата, в който човекът се е появил на бял свят. Предлагаме ви неговия хороскоп, който ще ви помогне по-добре да опознаете себе си и близките си.

НЕАЕЛЯ

Според Библията този ден символизира прехода от тъмнина към светлина, тъй като именно в неделя Бог е разделил Светлината от Тъмнината. Първата половина от живота на родените в неделя минава посредствено, но в средата на житейския си път те срещат щастливия случай. Основна черта в характера на родените в неделя е нетърпението. Те искат да получат от живота всичко наведнъж. Жените, родени в този ден, имат повече шансове да постигнат успех от мъжете.

ПОНЕДЕЛНИК

Според Стария завет в този ден Бог е сътворил морето – жената, и сушата – мъжа. Земята живее в постоянни катаклизми: бури, земетресения, и мъжът се бори с тях. Морето обвива земята е водите си. Ето защо в понеделник се раждат най-мъжествените мъже и най-женствените жени. Още от деца тези хора си поставят цел и се стараят да я постигнат. Според статистиката във всяка солидна фирма два пъти повече са родените в понеделник – това са най-дейните и настойчиви хора.

ВТОРНИК

На третия ден според Стария завет Земята се е покрила със зеленина и цветя. Хората, родени в този ден, украсяват живота. Те са надарени от природата с весел и добър характер и на околните им е спокойно и комфортно с тях. Ако тези „цветя” имат и корени – здрави и сигурни, на тях може да се разчита.

СРЯДА

Според Стария завет на четвъртия ден Бог е заповядал на Слънцето и Луната да осветят Земята, за да могат хората да работят. В сряда са се родили много изтъкнати бизнесмени – президенти на могъщи компании. Както Слънцето и Луната контролират Земята, така тези хора държат в полезрението си своите фирми. Родените в този ден жени се отличават с изключителни организаторски способности.

ЧЕТВЪРТЪК

На петия ден Бог дал указания да се напълнят водите с риба, небето – с птици, а на човека заповядал да се множи. Много задачи поставил Бог, но ако се изпълнят, животът ще стане пълна чаша. Затова човекът, роден в четвъртък, е постоянно в движение: дори когато му се струва, че е достигнал върха, той не може да се успокои. Той има развита интуиция, която му помага не само в работата, но и в любовта, спорта, в избора на жилище или дрехи. Жената, родена в четвъртък, страда от семейни проблеми. Тя трябва повече да се опира на близките си и да не стоварва всичко на плещите си.

ПЕТЪК

Според Стария завет шестият ден е най-лекият: родените в петък се ползват от резултатите от труда на родените в четвъртък. Затова тези хора в началото на живота си са много щастливи, сгрява ги любовта на родителите и те виждат големи перспективи пред себе си. Според статистиката в този ден се раждат много богати или надарени с талант хора: писатели, мислители, музиканти и политици. Жените, родени в петък, са изпълнени с идеи, които мечтаят да реализират. Така например известната японка моделиер Ханаи Мори се е родила в бедност, но се омъжила за едър бизнесмен и осъществила мечтата на живота си.

СЪБОТА

Това е свят ден. В събота Бог си почивал и разрешавал и на хората почивка. Но в светия ден се раждат и свети личности, призвани да творят добро. Първата половина на живота им не е особено успешна, но ако безстрашно преодоляват всички препятствия, ще постигнат успех. Това са ярки личности, чийто живот често завършва трагично – достатъчно е да си спомним любимата на всички принцеса Даяна. Обикновено родените в събота избират трудни пътища, редки професии и се стремят околните да са щастливи като тях самите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар