Съдба и Карма: какво представляват кармичните дългове?

Всеки е роден в строго определен ден, час, минута и дори секунда. Съдбата ни е предначертана свише и съдържа определени събития


Идваме на този свят със своя собствена кармична задача.

Кармата е основно понятие във философските учения и в индийската религия. Това е законът за взаимосвързаността на събитията в човешкия живот. Според това учение за всяка постъпка или деяние човек рано или късно ще трябва да отговаря. В този случай извършеното от него е причината, а получената разплата – нейното следствие. Хората често наричат такава ситуация закон на бумеранга, който винаги се връща при този, който го е хвърлил. Ако си направил нещо добро, то доброто обезателно ще те споходи. Но ако си съгрешил, ще ти се наложи да отговаряш за това постъпката си.

КАРМИЧНО ЧИСЛО

Кармата – това е съдбата на човека, която той всеки ден формира чрез постъпките си. Тя представлява система от лоши и добри деяния. Когато човек живее по съвест, обикновено животът му е лек и радостен. В същото време, изпълненото с грехове битие носи единствено загуби, униние и мъка.

Но се случва и така, че някой си живее по всички морални и висши закони, но въпреки това животът му е низ от нещастия и негатив. В този случай специалистите казват, че въпросният индивид отработва кармата на миналите си превъплъщения. Когато човекът не е успял- в настоящия си живот да изкупи всичките си грехове и при това към тях е прибавил нови, то те заедно с него преминават в следващия му живот. По този начин се формират и кармичните дългове. За да не преминават в новото ви превъплъщение, трябва да ги приемете и отработите в настоящото.

В езотериката е прието числото на кармичния дълг да се изчислява по датата на раждането. Това помага да се разбере как именно се е формирал вашият дълг, какво трябва да направите с него и как да се избавите от това бреме. Кармичното число подсказва какви прегради и трудности ще срещнете по своя път и как да ги преодолеете.

КАКВИ БИВАТ КАРМИЧНИТЕ ДЪЛГОВЕ!

• Натрупани в минал живот.

• Натрупани в настоящия живот.

• Преминали от предците дългове.

Понякога дълговете на родители, дядовци, прадядовци преминават към децата, внуците и правнуците. Те често се отработват в продължение на няколко поколения. Това означава, че някой от предците ви е направил нещо много лошо и не може сам да отработи греха си. Затова потомците му плащат заради него.

Кармичен дълг възниква тогава, когато взетата назаем енергия не се връща. Както и когато не се изпълняват поетите обещания пред висшите сили.
Това превръща човека в грешник и длъжник и го изправя пред сериозни кармични изпитания.

Ето например някои грехове, които водят до образуването на кармичен дълг.

1. Присвояване на нещо, което не ви принадлежи.

2. Проява на безотговорност.

3. Отказ от саморазвитие, дълг пред самия себе си.

4. Поемане и неизпълнение на обещания, дадени пред други хора или пред висшите сили. Помнете, че има значение всяко обещание. Защото човек, който не държи на думата си, е най-сериозният длъжник.

5. Нежелание да изпълняваш собствените си кармични цели и задачи, нереализиране на предназначението си.

КАРМИЧНИ ДЪЛГОВЕ ПО ДАТА

Всички подобни примери представляват определени житейски ситуации, които могат да бъдат групирани в общи основни причини за възникване на кармичен дълг:

– нарушаване на правилата на живота;

– неспазване на Божиите заповеди;

– разрушаване на светини;

– пренебрежение към силата на молитвата;

– неуважение към родителите и нелюбов към собствените деца.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар