25 неща, които мъжете мразят в жените

Какво ли мислят мъжете за жените?

За техните навици, поведение, пристрастия? Жените биха искали да знаят това – поне повечето. Е – предлагаме ви мъжкия поглед към цели 25 факта. На пръв поглед може и да ви се сторят леко иронични, но истината е, че описват типични за жените черти. Четете с усмивка, пък може и да научите нещо ценно.

1. Жените обожават да ходят по магазините. Това е онази област от човешките дейности, в която те с пълно право могат да кажат, че „плуват в свои води“.

2. Жената все „няма какво да облече“.

жените

Жената все „няма какво да облече“

И е добре мъжът да не се противопоставя на това твърдение със забележки от типа: „Гардеробът ти ще се пръсне от дрехи“. Веднага ще получи недвусмислен отговор, че „нищо не разбира“.

3. Плачът е необходим на жената като въздуха, но тя никога не се захваща с това, когато е сама – много е важно да знае, че мъжът ще я чуе и/или види.

4. Жената винаги задава въпроси, на които мъжът, така или иначе, няма да намери правилен отговор. Това й доставя наслада, защото така кара мъжа да почувства вина.

5. Жените са много приказливи. Мълчанието ги плаши и те чувстват необходимост да запълнят вакуума, дори съвсем да няма какво да кажат.

6. 3а жената е важно да знае, че някъде някой живее по-зле от нея и собственото й семейство. Именно с това се обяснява невероятната популярност на телевизионните „сапунки“.

7. Сексът? Той не е чак толкова необходим за жената, пише „Жуpнaл“. Обяснението, според мъжете, е просто: мъжете ги привлича физическата природа на секса, а жените – емоционалната. Затова жената получава емоционално удовлетворение дори само от това да знае, че мъжът иска да прави секс с нея.

8. Във всички обществени заведения (театри, ресторанти, концертни зали и т.н.) жените предпочитат да ходят до тоалетна… на групи.

И мъжете знаят защо: това дава на дамите възможност да си поклюкарстват.

9. Жените не умеят да пазят тайна. И не мислят, че не бива да споделят важните неща, колкото и доверителни да са, поне с две-три приятелки.

10. Каквото и да прави една жена, никога не би пропуснала телефонно обаждане – веднага ще се затича към телефона си.

11. Жената е уникално същество: след като прекара 2-3 дни на почивка с приятелка (на хотел, вила и т.н.), щом се върне вкъщи, веднага ще звънне на същата тази приятелка, за да си споделят впечатления!

12. Жената не е в състояние да разбере защо мъжът така обича „играчките“ – не става дума за детски играчки, а за занимания като лов, спорт, коли и т.н.. А мъжете не биха изпитвали такава необходимост от тези „играчки“, ако жените бяха снабдени с „копче“ с опции: включване/изключване.

13. Един от най-страшните пороци на жените е фактът, че те са уверени, че между различните видове бира няма никаква разлика!

14. И Сега – внимание: жените си решат косата преди сън. Да, това много впечатлява мъжете. Те го намират за безсмислено (без да си дават сметка в какъв вид би могла да се събуди на сутринта жената до тях).

15. За мъжа е доста объркващ фактът, че след като жената се изкъпе, в банята остава аромат на пищна тропическа гора. Откъде се взимат толкова аромати накуп? (вижте т.16)

16. Средното количество принадлежности от всякакъв тип, които жената държи в банята, е 437 броя (данните са от САЩ и Европа)! Мъжът може да определи едва 6 от тях, като в тях са включени неговите собствени четка за зъби и самобръсначка.

17. Мъжете гледат спортни състезания, за да избягат от реалността.  А жените нищо не разбират от спорт. Защо тогава се ядосват, като видят мъжа пред телевизора, вместо да вземат и да си свършат нещо свое през това време?

18. Жените ли?

Това са хора, на които автомонтьорите никога не казват истината (на мъжете я казват след прилагане на правилни тактики, предимно силови).

19. Жена зад волана…

Тя може да направи обиколка от няколко, дори десетки километри по една-единствена причина: че се страхува да се загуби, ако мине по прекия път, който някой й е подсказал.

20. Жените са странни същества, които се обличат специално, за да: отидат на концерт, до магазина, да полеят цветята, да си направят прическа, да отворят вратата, да отговорят на телефонно позвъняване, да прочетат книга, да разходят кучето, да вземат пощата…

21. Жената е единственото същество, което не иска откровен отговор на въпроса „Как изглеждам?“…

22. Впечатляваща констатация: жените обичат котки.

Именно затова мъжете използват всеки удобен случай, за да сритат котката. Котките не обичат мъжете.

23. Жените знаят какво искат мъжете – това е най-загадъчният феномен на парапсихичните особености на женския пол. И всичко това – при положение че самите мъже не само рядко разбират за какво точно мислят в конкретния момент, но рядко могат да кажат какво всъщност искат. Фактът, че мъжът най-много от всичко иска жената, й позволява да прави каквото й хрумне.

24. Жената би унищожила, да го наречем, „института на свекървите“, въпреки че много добре осъзнава, че самата тя в даден момент може да се окаже в същата институция в ролята на… декан.

25. Жените смятат, че нямат никакво отношение към понятието тъща.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар