Приятелят ми ме унижава публично!

Понякога хората изобщо не си дават сметка, че нараняват другите с поведението си

 публично
Те самите са достатъчно дебелокожи, за да не се засягат лесно. Ако твоят/а приятел/ка твърди, че го прави без умисъл, просто на шега и дори отрича, че има нещо унизително в поведението му/й, не е зле да се замислиш дали пък ти не си прекалено чувствителен/а. В момента сте във възраст, в която виждате под вола теле и супер лесно се засягате. Може и двамата да положите усилия ти да се чувстваш по-добре – ти се старай да овладееш своята чувствителност, а той/ тя нека се старае да бъде по-съобразителен/а. Ако видиш, че прави опити да промени отношението си, го/я мотивирай с благодарност, а не го/я критикувай, че не ти е достатъчно.

Ако обаче усещаш, че той/тя изпитва удоволствие да те унижава пред другите, проблемът е сериозен

Опитай да парираш с чувство за хумор. Върни му/й топката, но не с унизителна нападка, а с някакъв тип самоирония. Покажи му/й, че имаш достатъчно високо мнение за себе си и не се връзваш на неговите/нейните опити да те уязви.

Има вероятност той/тя да иска да те изпита. Някои хора се страхуват да се обвържат, преди да са „проверили“ половинката си. Като покажеш, че си силен характер и не се засягаш лесно, че не си отмъстителен/а, че имаш чувство за самоирония, че знаеш чудесно цената си и няма как някой да разклати твоята самоувереност, би трябвало да спечелиш неговото/нейното уважение и да спре да те бъзика пред вашите приятели.

Ако обаче си се постарал/а и все пак той/тя продължава да те тъпче, разкарай го/я. Това момиче/момче не си струва усилията и сърцето ти. Колкото и да си влюбен/а, вашата връзка е обречена. А има нещо, наречено достойнство, което все още може да бъде спасено.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар