Скъсах с него, и едва тогава усетих, че се влюбвам!

Ще се разочароваш ли, ако научиш, че това не се е случвало само на теб? А ако знаеш, че е нещо съвсем нормално, макар и да не е никак приятно?


Тръгваш с някого, но не си кой знае колко влюбен/а – излизаш с него/нея, за да убиеш време, защото другите имат гаджета и не искаш да изоставаш, за да трупаш бройка (добре де, опит), за да отмъстиш на бившия/ата и т.н.

Безброй са причините да се обвържеш с някого и без да си влюбен/а. Връзката не потръгва и той/тя не е удовлетворен, защото като влюбен човек дава повече, отколкото получава. Бие ти шута. Винаги си бил/а убеден/а, че това няма да те нарани, защото не го/я обичаш. Обаче изненадаааа! В момента, в който другият успее да те превъзмогне и да продължи без теб, ти осъзнаваш, че имаш чувства.

Малко е вероятно тези чувства да са истински. Знаеш, че когато те гонят, ти се иска да бягаш. А когато бягаш, другият те подгонва. Това е старо като света и няма защо да ставаш жертва на такива клишета. Едва ли изпитваш любов в момента.

По-скоро ти е било хубаво да те гледат влюбено и сега, когато тези влюбени очи са се обърнали в друга посока, на теб ти се иска да ги върнеш към себе си. Не е любов, а по-скоро наранено его

Признай обаче не нарани ли и ти другия, като излизаше с него/нея, без да изпитваш чувства. Той/тя едва ли е скъсал/а с теб, защото вече не те харесва. По-скоро е намерил/а сили да продължи напред и да намери някого, който ще го/я обича равностойно. Така че нека самочувствието ти не страда. Другият се опитва да се спаси от любовта си към теб, не обърквай нещата точно когато е успял да си тръгне.

Ако ти все още настояваш, че изпитваш истинска любов към него/нея и
че си била сляп/а досега да разбереш колко приказно създание е, иди и му/й го кажи. Не се страхувай, че ще получиш отказ или ще изпиташ унижение. В любовта няма унижение – този, който обича истински, трябва да е способен на всичко, защото любовта е по-велика от гордостта. Ако съумееш да застанеш пред бившия/ата си и да признаеш чувствата си, както и своята грешка, това ще бъде достойно за уважение.

Отсреща, ако има любов, ще намерите как да започнете да градите от нулата. Ако няма любов, ще преглътнеш малко сълзи и ще продължиш по пътя си. Там ще срещнеш човек, с когото от началото и двамата ще сте наясно със своите чувства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар