Застраховател завлече сестрата на Лили Иванова

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Застрахователна компания е завлякла с 5500 лв. сестрата на Лили Иванова – Магда

81-годишната кака на естрадната прима заведе дело срещу фирмата, в която е застрахован бусът, който я блъсна на днешната дата преди една година, пише „Тeлегрaф“. Причината е, че все още не й е платено обезщетението.

Лили иванова

Лили Иванова

Бастун

Сестрата на музикалната легенда отивала на пазар на 5 май 2016 г. по обед. Тъкмо излязла от входа на блока си в столичния квартал „Банишора“ и почти пред него на булеварда е била пометена от автомобил.

Единият крак на Магда е потрошен на няколко места и заради това е трябвало да бъде оперирана. Но за да зарастат правилно счупените 5 кости, са й сложили пирон. Почти цяла година жената се е придвижвала трудно, затова е използвала помощта на бастун. Отделно от това докторите й предписали строга диета, която тя спазвала стриктно, разказа пред „Телеграф“ съседът Емил след инцидента.

„Магда се възстанови и сега изглежда по-добре и от мен, нищо че съм по-млад с 20 години“, каза комшията. Той сподели, че с нея се виждат почти всеки ден като съседи. „Даже сутринта ми потропа на вратата, но бях зает и не можах да й отговоря“, допълни шивачът.

Месеци след катастрофата, старицата чакала да получи обезщетение за причинените неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идвали. Затова тя се принудила да заведе дело, образувано на 24 ноември 2017 г. Към сумата от 5500 лв. искала още 122 лв. лихва към онзи момент, 122 лв. държавна такса, 650 лв. за адвокат и 762 лв. разноски. На 5 април Софийският районен съд е решил делото в нейна полза, но в четвъртък, 3 май, в 15:38 ч. застрахователят е внесъл възражение срещу присъдата.

Чип

Заради катастрофата, в която едва е оцеляла Магда, тръгнаха слухове, че е починала, но проверка на „Телеграф“ показа, че това не е вярно. Каката на Лили живее изключително скромно и на входа по нищо не може да се познае в кой апартамент точно е. Дори пощенската й кутия е отворена, нищо че в блока се влиза само с чип. До входната врата на таблото със звънците срещу този на Магда пише само „ап. 18“.

До тях има и списък с длъжници – кой не плащал за чистачка, кой за стълбищното осветление, кой е пропуснал вноската за ремонта на асансьора. Магда обаче не е в него. Тя живее заедно с голямата си дъщеря Радмила, която не пропуска да оправи всяка сметка навреме, разказват съседите им.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар