Цял живот крия, че брат ми ме насилваше


Още не съм го казала на никого, родителите ми ще бъдат съсипани, ако научат

Почти цял живот, вече повече от четиридесет години крия една тайна, която е известна само на мен, и… на още един човек. А тя е, че родният ми брат поне десет пъти ме изнасилваше през времето докато бях между 10 и 13 години.

И аз не знам как се случи това. А също така и не помня добре първия път. Имах му доверие, бях съвсем малка и сигурно не съм осъзнавала, че правим нещо лошо. А по-късно като осъзнах горе долу какво се е случило, предпочетох да го забравя. Не си и помислих да кажа на родителите си, нито на когото и да е било.

Той явно се е почувствал окуражен от мълчанието ми и продължи с опитите си през следващите три години. Някой път успявах да избягам, но в повечето той надделяваше.

След това замина да учи в друг град, хвана си приятелка и всичко свърши. Оттогава се държим сякаш нищо не е било.

Той има семейство и две деца, аз също имам съпруг и също две деца. Близо двайсет години почти бях забравила за това. Но не знам защо от известно време отново започна да ме тормози. Знам, че е късно и няма смисъл да отварям кутията на Пандора… Още повече че и двамата ни родители са живи, да са живи и здрави, и ще бъдат съсипани, ако научат.

В.В., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар