Цял живот крия, че брат ми ме насилваше

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Още не съм го казала на никого, родителите ми ще бъдат съсипани, ако научат

Почти цял живот, вече повече от четиридесет години крия една тайна, която е известна само на мен, и… на още един човек. А тя е, че родният ми брат поне десет пъти ме изнасилваше през времето докато бях между 10 и 13 години.

И аз не знам как се случи това. А също така и не помня добре първия път. Имах му доверие, бях съвсем малка и сигурно не съм осъзнавала, че правим нещо лошо. А по-късно като осъзнах горе долу какво се е случило, предпочетох да го забравя. Не си и помислих да кажа на родителите си, нито на когото и да е било.

Той явно се е почувствал окуражен от мълчанието ми и продължи с опитите си през следващите три години. Някой път успявах да избягам, но в повечето той надделяваше.

След това замина да учи в друг град, хвана си приятелка и всичко свърши. Оттогава се държим сякаш нищо не е било.

Той има семейство и две деца, аз също имам съпруг и също две деца. Близо двайсет години почти бях забравила за това. Но не знам защо от известно време отново започна да ме тормози. Знам, че е късно и няма смисъл да отварям кутията на Пандора… Още повече че и двамата ни родители са живи, да са живи и здрави, и ще бъдат съсипани, ако научат.

В.В., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар