Какви ще бъдат и как ще изглеждат жените на 50 след 50 години?

промоции

Какви ще са 50-годишните жени на бъдещето? Ще има ли нещо различно? Прочетете и разберете!


Какви ще бъдат жените след 50 години? Светът не стои на едно място, еволюцията продължава, променят се й жените…

ЩЕ СТАНАТ ПО-КРАСИВИ

До този извод стига група учени от Университета в Хелзинки, водени от Маркус Йокел. Изследователи откриват закономерна тенденция: красивите жени раждат с 16% повече и децата им също са красиви. Особено момиченцата.

Учените правят извода, че тенденцията за увеличаване броя на красивите жени се усилва с всяко ново поколение. Но това не се отнася за мъжете.

ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ

Както показва изследване, проведено от специалиста по еволюционна психология от Лондонския колеж по икономика Сатоши Каназама, дори и двамата родители да са привлекателни външно, шансовете да произведат на бял свят момиченце, са по-големи с около 26%. По този начин след 50 години съотношението жени – мъже в света ще стане още по-забележимо в полза на дамите.

ЩЕ СТАНАТ ПО-НИСКИ

Независимо че от началото на XX в. и сред мъжете, и сред жените се наблюдават акселерационни процеси, не всички учени са съгласни, че в бъдеще жените ще са още по-високи от днес. Специалистът по еволюционните процеси от Йейлския университет Стивън Стърнс заедно с екипа си провежда изследване, което доказва, че в бъдеще жените ще станат по-ниски и по-тежки.

Екипът на Стърнс изучава 14 000 медицински картона на жители на град фремингам в щата Масачузетс. Учените обръщат внимание, че такива показатели при дамите, като тегло, ръст, налягане, ниво на холестерина и др., пряко зависят от броя на децата им. Изследването води до неочаквания извод, че по-ниските и по-тежки жени раждат повече деца от по-леките и по-високите.

Ако тази тенденция се запази, в близките години ръстът на жената ще намалее средно с 2 см, а средното й тегло ще се увеличи с 1 кг. Първото си дете жената на бъдещето ще роди с 5 месеца по-рано, отколкото днес, а менопаузата ще се отложи с 10 месеца. Учените са единодушни, че съвременната глобализация, имиграцията и асимилацията ще доведат до усреднени черти на женските лица.

Въпреки това, разбира се, жените няма да станат съвсем еднакви. И днес те мотат да променят цвета на косите, очите, формата на лицето. А в бъдеще може би типът човек ще може да се програмира още при раждането благодарение на генното инженерство и с помощта на лигментосъдържащи клетки.

ЩЕ ВЛИЯЯТ НА БИЗНЕСА

Според прогнозите на учените този век може условно да бъде наречен векът на матриархата. Жените получават възможността да заемат важни постове само преди столетие, но с всяка изминала година дамите в бизнеса и управлението се увеличават.

Изследователи от Масачузетския технологичен институт стигат до извода, че жените имат големи перспективи като управленци. Наблюдаван е битът в някои села в Индия, където местните жителки управляват селските съвети. Става ясно, че дамите повече се грижат за хората и са по-малко корумпирани от нелогични и мързеливи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар