Той поиска да „си дадем почивка“


Била съм обсебваща, не е ли така, когато обичаш някого?

С едно момче имаме връзка вече от година и половина, дори малко отгоре. Много го обичам, сигурна съм, че и той ме обича. От около година водим и сексуален живот и е много хубаво. Вксъщност той е едва втория мъж в живота ми.

Аз съм на 19 години, той е на 21. През тази година и половина бяхме неразделни. Виждахме се веднага след училище, или след като той приключи работа, тъй като работи в един колцентър и се готви да кандидатства през лятото.

Обекновено вечерта също прекарвахме заедно – или аз оставах да преспивам у тях, или той у нас. Щастието беше още по-пълно, тъй като и моите родители го одобряваха, и неговите харесваха мен. Също така се запознаха двете семейства и също взаимно се харесаха, така че никога не е било проблем някой да остане да преспи при другия.

И така до момента, в който преди две седмици той ми писа във фейсбук, че имал нужда от повече пространство и от малко време. Поиска „да си дадем почивка“, каквото и да означава това според него. Помоли ме също така да не му звъня, той щял да ми се обади, когато е готов.

Сега не мога да разбера какво означава това. Звънях му десетки пъти, не си вдига телефона. Какво означава „да си дадем почивка“. Когато обичаш някого, не е ли нормално да искаш да се виждате?

В.Д., Варна

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар