Исках да го разделя, а с нея станахме приятелки

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Сега не знам какво да направя, чувствам се много подла

Аз съм на 16 години и харесвам едно момче, което е с две години по-голямо от мен. Мисля, че и той също ме харесва, но има един проблем. Има сериозна връзка с момиче на моята възраст, с което ходят вече почти две години.

Единственият начин да стигна до него беше да се преструвам, че съм му само приятелка и нямам никакви намерения спрямо него. Не беше толкова трудно, тъй като живее в съседната къща, знаем се от малки. Освен това знам, че има проблеми с математиката и мисли да ходи на частни уроци, а аз съм много добра по математика.

Така че му предложих да му помагам, като му казах, че така тъкмо няма да трябва да плаща за уроци. Потръгна по-добре дори отколкото се надявах. Виждаме се почти всеки ден вече трети месец и мисля, че той започна да изпитва чувства към мен и не съм просто добра приятелка вече.

Това, което не очаквах да се случи обаче бе, че момичето, с което ходи се оказа много готино и сама не усетих кога станахме приятелки. Сега вече ми е много трудно – ако можех да я мразя, нямаше да имам проблеми, но сега се чувствам като долна лицемерка.

Д. К., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар