Веднъж вече му простих изневярата, направи го пак!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Струва ли си да запазя брака си, при положение, че продължава да ме лъже?

Преди три години хванах съпруга си в крачка. Научих, че повече от две години ми е изневерявал с една своя колежка. Аз много го обичах и до този момент не съм си и помисляла, че може да направи подобно нещо. Събрах си нещата и заедно с дъщеря ми отидохме да живеем при родителите ми. Той започна да звъни по двайсет пъти на ден, молеше, убеждаваше, даже плачеше. Кълнеше се, че обича само мен, че онова било грешка и повече няма да се повтори.

Обеща също така, че ще смени работата си, за да не трябва да се вижда с тази колежка, и наистина го направи. След три седмици реших са му простя и с детето се прибрахме. Той беше озбразцов, връщаше се веднага след работа, купуваше ни всякакви неща, глезеше ни.

И така допреди около година, когато пак се появиха неотложни служебни задължения, които налагаха да отсъства по цели нощи. Започнах да подозирам, че става нещо, но не ми се искаше да повярвам. И така допреди седмица, когато получих неоспорими доказателства, че отново ми изневерява. Ние сме малък град и такива неща не могат да останат скрити дълго.

Още не съм му казала, че знам. Защото самата аз се чудя какво да направя. Знам, че пак ще има извинения, обещания, клетви. Но щом го е направил втори път, какво ще го спре да го направи и за трети. Искам да спася брака ни, но струва ли си?

С. К., Казанлък

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар