Медена терапия за тяло без целулит

Няма жена, която да няма целулит. Или ако има такава, но неприятните буци под кожата на краката и задните част най-вероятно са предстоящо събитие


Целулитът не признава възраст, напада и слаби, и по-пълнички дами. Следствие е от нарушено движение на лимфата, което води до дегенерация на мастните клетки. Справянето с проблема е трудно, изисква постоянство и цялостна промяна в начина на живот.

Домашните маски помагат при целулит от първа и втора степен

За по-тежките случаи се препоръчват процедури със специализирана апаратура.

Преди маските задължително почистете кожата със скраб, за да проникнат по-добре компонентите им.

Медът се използва в тези маски, защото засилва циркулацията на кръвта и прави кожата по-еластична. Разтопете на водна баня 2 с.л. мед (до 40 градуса, за да не се загубят ценните му съставки). Добавете 2 ч.л. канела, която загрява. Нанесете на тънък слой на участъците с целулит и увийте с найлон. Легнете, завийте се. След един час вземете душ, като масажирате енергично тялото. Прилагайте маската през ден в продължение на месец.

Стимулира разграждането на подкожните мастни клетки маската от две части мед и една част прясно мляко (може да е кисело или сок от портокали). Затоплете и нанесете на проблемните участъци. След час под одеялото измийте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар