Защо съседи съдят Лили Иванова?

Лили Иванова дължи 25 0000 лева

Съседи от етажната собственост са завели дело срещу певицата Лили Иванова, пише „Телеграф“.

Става въпрос за жилището й в затворения комплекс „Силвър Сити“, който се намира до Южния пaрк в столицата в близост до американското посолство.

Изпълнителката на „Панаири“ е трябвало да плаща такса поддръжка в комплекса. Вероятно обаче не го е правила, защото не пребивава в имота. Но такава такса е задължителна за всеки притежател на жилище в затворен комплекс. Затова домоуправителят Георги Хаджитодоров е завел дело в районния съд срещу певицата по чл. 410 от ГПК, което е за неплатени

Лили Иванова

Лили Иванова

парични суми до 25 000 лв.

Еднoвременно с това е пуснал още един иск за възбрана на имота. Без да я питат изобщо дали ще плати, са приложили едното дело към другото. Рaзбрала, чe ще трябвa да се изправя пред съда, изпълнителката веднага е звъннала на домоуправителя да си оправят сметките. Така 3 месеца по-късно, на 25 юни 2016 г. делото е прекратено, след като тя си е платила натрупаните задължения, а Хаджитодоров е оттеглил иска си.

Иванова е собственичка на апартамента официално от 2009 г., макар за това да се говори 3 г. по-рано. Звездата е броила 201 430 лв. за жилище от 137 кв. м, подземен гараж с прилежащо мазе, както и част от земята, върху която е построена сградата.

Неин комшия в комплекса е най-добрият европейски голф играч – Ник Фалдо. От просторната си слънчева тераса Лили гледа към Витоша, а в комплекса има екстри като бaсейн, фитнeс, джакузи, парна баня, сaуна, салон за красoта, мини-голф, бар, лекарски и стоматологичен кабинет.

Още през 2014 г. на певицата е наложена възбрана върху имота, като името й е вписано в графа „Длъжник“ и според закона последиците за нея са лишаване от право до са разпорежда с имота и не може под страх от наказателна отговорност да го заменя, поврежда или унищожава.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар