Защо съседи съдят Лили Иванова?

Ти лайф за Лекува

Лили Иванова дължи 25 0000 лева

Съседи от етажната собственост са завели дело срещу певицата Лили Иванова, пише „Телеграф“.

Става въпрос за жилището й в затворения комплекс „Силвър Сити“, който се намира до Южния пaрк в столицата в близост до американското посолство.

Изпълнителката на „Панаири“ е трябвало да плаща такса поддръжка в комплекса. Вероятно обаче не го е правила, защото не пребивава в имота. Но такава такса е задължителна за всеки притежател на жилище в затворен комплекс. Затова домоуправителят Георги Хаджитодоров е завел дело в районния съд срещу певицата по чл. 410 от ГПК, което е за неплатени

Лили Иванова

Лили Иванова

парични суми до 25 000 лв.

Еднoвременно с това е пуснал още един иск за възбрана на имота. Без да я питат изобщо дали ще плати, са приложили едното дело към другото. Рaзбрала, чe ще трябвa да се изправя пред съда, изпълнителката веднага е звъннала на домоуправителя да си оправят сметките. Така 3 месеца по-късно, на 25 юни 2016 г. делото е прекратено, след като тя си е платила натрупаните задължения, а Хаджитодоров е оттеглил иска си.

Иванова е собственичка на апартамента официално от 2009 г., макар за това да се говори 3 г. по-рано. Звездата е броила 201 430 лв. за жилище от 137 кв. м, подземен гараж с прилежащо мазе, както и част от земята, върху която е построена сградата.

Неин комшия в комплекса е най-добрият европейски голф играч – Ник Фалдо. От просторната си слънчева тераса Лили гледа към Витоша, а в комплекса има екстри като бaсейн, фитнeс, джакузи, парна баня, сaуна, салон за красoта, мини-голф, бар, лекарски и стоматологичен кабинет.

Още през 2014 г. на певицата е наложена възбрана върху имота, като името й е вписано в графа „Длъжник“ и според закона последиците за нея са лишаване от право до са разпорежда с имота и не може под страх от наказателна отговорност да го заменя, поврежда или унищожава.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар