Дизайнери съветват: Какви пердета да изберем за пролетта и лятото?

С настъпването на пролетта идва ред на разнообразните цветове, които можем да поместим в дома

Пердетата, облицованите табуретки и възглавници са малка част от нещата, които имаме възможност да променим, създавайки уют и добро настроение.

Тенденции

Когато правим декорация на дома си, често пропускаме един компонент, който обаче е изключително важен за цялостния завършек на интериора. Това именно е декорирането на прозорците.

пердета

Точките носят много настроение

Повечето хора биха си закупили пердета в последствие, след основната декорация на дома и не биха вложили особено старание. Изборът на правилното перде може да е много сложно решение. Това, което никога не излиза от мода е десенът на точки. С различна големина, симетрично подредени или не, те създават илюзията за по-голямо пространство, разчупват семплия интериор и определено хващат окото.

Нашият съвет е да изберете подобен десен за кухнята със светла основа. В интерес на истината той е и един от любимите на дизайнерите, които го налагат повече през топлите месеци. Причината за това е елементарна.

Точките носят много настроение и са типично младежки десен, който повечето хора свързват именно с тази възраст. Ако идеята не подхожда на дизайна на дома ви, може да заложите само на един цвят, като препоръчваме пъстрите нюанси – лилаво, зелено, жълто или оранжево.

Шарки

Когато дамите избират пердета за дома си, шарките са определящи, пише „Телeгрaф“. Тук има няколко възможни варианта. Първият е да се опитате да слеете пердетата със стените, при този подход се избира нюанс близък до този на стените. Ако са шарени, например с тапети, домакините могат да потърсят въпросния производител и да проучат дали в гамата си включва подобни завеси.

Би било успешно, ако в стаята има друга фокусна точка, върху която искате да акцентирате – например красива камина или огромна картина. В такъв случай никой няма да иска пердетата да изместват акцента, единственият вариант е те да се слеят със стените. Втората опция е да изберете неутрални пердета и на практика да останат невидими. Такива биха били белите пердета.

Вариант се да се опитате да направите ефекта „Уау“. Важно е да няма доминиращи мебели. Към пердетата има много и различни аксесоари, като щипки, мини бижута или връзки, които ги задържат. Ако сте почитатели на домашния бит и техника може сами да сътворите аксесоарите по ваша преценка. Нашият съвет е да включите в направата мъниста, камъчета, брокат, памук или други материали, които биха били интересни на посетителите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар