Как да направиш годината по-успешна и интересна?

Бързо ли ти писва всичко? Често ли започваш нещо с ентусиазъм и едва дочакваш да свърши, за да се отървеш?


Нормално е. Времето, в което живеем, е толкова бързо променящо се, че пренасищането е универсална болест и ходи по всички.

Да си съставиш план още в началото на годината как да гониш скуката е идеална идея. Самото планиране носи готина енергия.

За да направиш живота си по-интересен, можеш да си поставиш предизвикателства. Да речем, имаш страх от вода. Запиши се на плуване. Искаш да влезеш в нова компания, но не смееш по някаква причина. Може да се прицелиш първо в един от тях и да намериш начин да се сприятелите. Или пък ще ги впечатлиш с нещо, или ще откриеш в себе си достатъчно самоувереност, за да отидеш и да ги поканиш на купон. Направи си списък от неща, които те притесняват или от които се страхуваш, и си нарочи да превъзмогнеш поне три от тях.

Направи още един списъкък – неща, които ще те развият като личност. Може да си наложиш да четеш повече книги, да се запишеш на курс за повишаване на знанията, да намериш ново хоби. Средата е много важна за развитието ти като интелект и характер, така че ако намираш своята среда за скучна и посредствена, опитай да завържеш нови приятелства.

Третият списък е най-мотивиращият – неща, за които мечтаеш отдавна и ще осъществиш точно през тази година

Няма нужда да бъдат някакви свръхмечти. Може да поискаш да оформиш по-добре тялото си, да си намериш гадже, да изкатериш Мусала. Ако твоята мечта зависи изцяло от теб, действай. Нищо няма да направи годината ти по-интересна от това да я преследваш.

Ако и съдбата има пръст в сбъдването на мечтата ти, не чакай със скръстени ръце. Искаш гадже? Спри да излизаш само със старата компания. Намери и други хора, с които да се сближиш, пише „Всичко за семейството“. Разкарай шоколадите и баничките и влез във форма. Ще ти даде ново самочувствие, а това вече си е заявка към Купидон.

С три списъка и със сериозни намерения новата 2018-а няма как да бъде скучна.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар