Харесвам гаджето на най-добрата си приятелка!

Много кофти ситуация, но често се случва. В процеса на порастване такива неща ни изпитват и ни дават безценни уроци

 гаджето
Във влюбването винаги има доза самовнушение. Ако все още не е късно, опитай да си избиеш това момче/момиче от главата. Целенасочено мисли в тази посока – търси недостатъците му/й например. Щом при влюбване можем да си внушим, че това е най-прекрасният човек на света, можем да си внушим и нещо в другата посока.

Ако обаче е късно за такива автоманипулации и вече се с двата крака вътре, най-добре е да се оттеглиш. Казват, че онова, което е далече от очите, се отдалечава и от сърцето. Съвсем вярно е. Дори да сте съученици, намери начин да не виждаш това момче/момиче извън задължителните часове.

Проблемът е как да обясниш странното си поведение на приятел/ката си

Ако си достатъчно смел/а, може да кажеш истината. В случай, че той/ тя е пич, ще те разбере. Ако обаче не е, отдалечаването е още по-полезно за теб. Би трябвало да си подготвен/а и да ти направи сцена на ревност или пък да се подиграе с чувствата ти. Не го приемай
лично, но си дай сметка, че наистина имаш още една причина да се отдръпнеш.

Ако не може да разкриеш на приятеля/ката си какво ти става, имаш право на благородна лъжа. Кажи му/й, че предпочиташ да се виждаш само с него/нея, защото докато си без гадже, не искаш да се потискаш покрай влюбени двойки.

Измисли си занимания, които да те разсеят, съветва „Всичко за семейството“. Излизай с други хора, спортувай, визуализирай своето момиче/момче, което предстои да срещнеш.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар