Ив Сен-Лоран за законите на модата, красотата и жената

Най-хубавата дреха за жената са обятията на обичащия я мъж. Но за тези, които са лишени от това щастие, съществувам аз

Ив Сен-Лоран

Подобно на ехо на това изречение Ив Сен-Лоран продължава мисълта за взаимовръзката между жената, любовта и текстилните й подсладители. Наистина, Този път е голяма опасността да се изтълкува превратно мнението на великия моделиер – един вид.

Добре се обличат само жените, които никой не обича.

Всъщност това е само елегантен опит на дизайнера да сравни плодовете от своя труд с най-приятните моменти в живота. Ако роклята не замени обятията на любимия, то да си доставите тактилното удоволствие от срещата с дизайнерска дреха, също е приятно.

Гардеробът не е дреболия… Гардеробът е начин на живот

Трудно може да се добави нещо. Ние купуваме дрехи и живеем в тях – в радост и печал, в болест и здраве Някои не са способни да се зарадват и на цяла гардеробна, а на други ми е достатъчна само една нова блузка. Обемът на шкафа по никакъв начин не е свързан нито с щастието, нито с елегантността. Тази проста истина дори не изисква разяснения.

Простите неща в гардероба и простите чувства в сърцето ще направят всичко сами, достатъчно е да не им се пречи.

Макар че все пак е необходимо нещо: чувствата трябва да са искрени, а дрехата -добре скроена. И това е всичко…

Джинсите не са панталони, а философия

Съжалявам само за едно, казва великия дизайнер – че не съм измислил аз джинсите. В тях има изразяване, скромност, сексуална привлекателност, простота – всичко, което търся в моите дрехи.

Всички имат джинси – и модните новатори, и консерваторите, и младите, и възрастните, мъже и жени, зиме и лете. Тази удобна дреха не само е практична, но е и модерна. Самите джинси имат своя собствена мода! Стилните джинси могат да вдигнат градуса на актуалност на гардероба до нужната отметка.

Позволете си по-хубавото. Новите рокли са предназначени за жени, които могат да си позволят да пътешествате с четиридесет куфара.

При отваряне на шкафа понякога ни става съвестно за количеството дрехи в него, а друг път тъжно от прекалено скромното му съдържание. И няма златна среда! А дори и да има, то е за кралю и случайно. Но да не се измъчваме с размера на гардероба, а да се съсредоточим върху качеството му. Когато качеството премине в количества не се паникьосвайте, а помнете, че вие сте дама в стил YSL и ако гардеробът ви е тесен, до до 40-те куфара все още трябва да пораснете.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар