Ползвайте канела, преди да решите да станете блондинка

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дори най-щадящите процедури за изсветляване на косата я увреждат. Но не и ако използвате канела

канела
При това не само ще станете блондинка, но и ще заздравите корените заради антиоксидантните и тонизиращи свойства на подправката. Ще се спасите от пърхот, косата ще расте по-бързо, няма да пада, кожата на скалпа ще се заздрави и ще се свият порите, ако е мазна.

Купете само свежи продукти от проверени места. Ако използвате домашни запаси, убедете се, че срокът на годност не е изтекъл. Използвайте съдове от стъкло, дърво или пластмаса. Метал не е подходящ, канената ще се окисли.

Продуктите за маската са разчетени за коса със средна дължина. Ако вашата е до кръста, ги удвоете.

Измийте косата и я подсушете с кърпа, но да остане леко влажна. Маската из-светлява косата с един тон, ако минете курс от 5 пъти, ще получите разлика от 3-4 тона.

Необходими са ви 30 г канела, 10 капки ефирно масло от лимон, 4 с.л. мед (най-добре акациев), 4 с.л. от обичайния ви балсам или маска. Затоплете меда на водна баня и го смесете с канената. Добавете лимоновото масло и балсама. Нанесете по цялата дължина на косата от корените към краищата, но не и по скалпа. Увийте с найлон и стойте така 4-6 часа.

После измийте косата с вода. Няма да е лесно, канената се отмива трудно. След като няма повече прашинки, измийте един път с шампоан.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар