Как да разберете, че познавате някой от минал живот?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дали сме срещали някои от приятелите си в минал живот? Това със сигурност се усеща


Колелото Сансара се върти, а ние сме изпратени сред световете и се срещаме помежду си в различен облик и в различни ипостаси. Дори ако подобна среща е станала преди много години, лесно ще я запомните…

Понякога се случва така, че се срещаме с хора, които не познаваме, но в същото време усещаме силна връзка, сякаш сме открили отдавна изгубен приятел. Подобна връзка възниква само с тези, които сме познавали в минал живот. С това се обяснява и лекотата, с която намираме общ език.

В живота има и доста странни съвпадения и кой би могъл с увереност да каже, че не ви се е случвало да пpeживeeтe тези съвпадения и преди. Важно е да разберете, че сте срещнали човек с близка до своята енергетика. С такъв човек е просто необходимо да продължите да общувате – ще бъдете поразени колко много общи неща има между вас!

С НЕГО ГУБИТЕ ПРЕДСТАВА ЗА ВРЕМЕТО

Един от най-очевидните признаци, че вече сте се познавали с даден човек в друг живот, е, че губите всякаква представа за времето и редом с него дните преминават с невероятна скорост. Прекарали сте заедно вече толкова време, че ви се струва, че милиони пъти сте се срещали. Всеки разговор, всяко съвместно занимание поражда и у двама ви желание да избягате от целия свят. Лесно ви е да сте с този човек и още по-лесно ви е да откровеничите
пред него.

ПОЗНАВАТЕ ГО „КАТО ПЕТТЕ СИ ПРЪСТА“

Друг забележителен признак, че се познавате от минал живот, е че сякаш виждате този човек като на длан. Обръщате внимание на едва забележими движения и жестове, които дори самият той не забелязва. Винаги ви е ясно кога този човек е разтревожен или е в лошо настроение. Понякога ви се струва, че е способен да чете мислите ви, а друг път със сигурност знаете точно от какво има нужда той в този момент.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар