Влюбена съм, а трябва да играя ролята на добрата приятелка


Той бяга за ми споделя всичко и не подозира, че го обичам

Сигурно и други са имали моите проблеми, чувала съм, че подобни случаи са много разпространени. Това обаче не ме успокоява. Аз съм момиче на 19 години и от четири години съм влюбена в най-добрия си приятел. Всичкост той се отнася към мен като с най-добра приятелка и не подозира, че имам чувства към него.

Всичко започна оттам, че седяхме на един чин в училище, а живеехме и в съседни къщи и обикновено се прибирахме заедно.

Така стана, че си говорихме по пътя за къщи и постепенно започнахме да си споделяме неща, които иначе не казваме на други. Между нас възникна доверие. Особено той започна да ми казва неща, които не би признал и на най-добрите си приятели. Аз от своя страна му давах съвети.

И постепенно се превърнах в най-добрата му приятелка. Когато разбрах това, беше вече късно, тогава не подозирах, че греша с поведението си като го карам да се привърже към мен по такъв начин. А и в началото не съм предполагала, че имам чувства към него. Сега се виждаме всеки ден, ако не се видим се чували или пишем по няколко пъти дневно, но за него съм само приятелка и изповедник. Сега е влюбен в едно момиче и постоянно ме пита за съвети, а аз въпреки всичко му ги давам най-добронамерено.

М. М., Перник

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар