Чудесни идеи: Как да украсим дома си за Коледа? (ВИДЕО)

Коледа почти е тук, затова е време да запретнем ръкави и да сътворим чудна украса за елхата и дома

Най-голямата радост за малчуганите – и не само, е изобилието от цветове, украси и играчки, които могат да се използват за празничния декор. Нашият съвет е да заложите на сигурно – червени и златни гирлянди, повече коледни топки и разбира се, голяма доза желание за направата им и любов.

Ново

За да превърнете декември в истинско вълшебство, трябва да внесете въображение. Поставете светещите лампички върху елхата, разположете ги по ваш избор, а след тях наредете играчките. По традиция всяка година върху коледното дръвче се поставя нещо ново. Вместо да харчите пари за играчки – направете ги. По този начин те ще са далеч по-ценни за

Коледа

Как да украсим дома си за Коледа?

семейството, напомняйки за определени моменти.

Вземете памук, намачкайте го с помощта на лепило и създайте желаната от вас форма. Преди за изсъхне лепкавият слой, насипете брокат, покривайки цялата повърхност. За да имате още по-ефектна украса използвайте стиропор.

В магазините за крафт, арт и хоби материали може да си купите стиропорени фигурки с различни форми, например звезда, сърце или топка и да ги украсите по ваше усмотрение.

Използвайте декоративни шнурове в различни цветове, мъниста, мини камъни и не забравяйте – пистолета за лепене, пинсетата и ножицата са задължителни, ако искате да свършите работата си добре.

Сребро

Със същото старание може да декорирате събраните шишарки – сложете памук в краищата, а мънистата ги залепете във вътрешната част, те няма да се виждат изцяло, но загадката със сигурност ще привлича вниманието на околните.

Ако искате да сте атрактивни, цветни и по-дръзки от обикновено, начупете някоя стара чаша, която не използвате, вземете стъкълцата и ги оцветете с цветен лак, залепете ги на някоя фигурка.

Настроение

Уют, аромат на канела и портокалови кори, топлина и комфорт – това е мечтаният дом около Коледа и Нова година, пише „Телeгрaф“. За да придадете добро настроение не се колебайте, а украсете навсякъде. Поставете гирлянди около прозорците, ако не сте решили да декорирате с мини лампички или светещи фигури.

Не пропускайте коледния венец, както и украсата, която се вижда отвън. Нека децата усетят веселата зима – сняг навън, и изкуствен такъв под елхата. Ако имате коледни сувенири ги наредете внимателно, като се старайте да са видими.

Канелени сладки, покрити с марципан, нарисувани и закачени на коледното дръвче – за някои звучи красиво, за други вкусно. Но какво по-интересно от нещо невиждано, непознато за децата, които тръпнат в очакване?

Зарадвайте малчуганите, ако сте талантливи, нарисувайте панделки, джуджета, подаръци и снежинки с готварски бои, използвайте бял марципан за основа, ако имате различна идея, може да оцветите марципана преди да сте го нанесли върху курабийките. Освен за украса, сладките могат да се опаковат и подарят, затова творете с любов.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар