Сухите ръце стареят по-бързо

Колкото е по-суха кожата на ръцете, толкова по-бързо ще се появят по тях възрастовите изменения


Колкото е по-суха кожата на ръцете, толкова по-бързо ще се появят по тях възрастовите изменения-бръчки, пигментни петна, лющене. Да я подхраните и овлажните е лесно, стига да сте постоянни.

Маски на основата на зехтин се смятат за едни от най-ефективните при сухи ръце. Смесете 1 с.л. леко затоплен зехтин с 1 ч.л. овлажняващ крем за ръце, разбъркайте и добавете няколко капки лимонов сок. Нанесете плътен слой и сложете памучни ръкавици. Най-добре е да оставите маската да действа цяла нощ. Правете я поне веднъж в седмицата.

Отлично смекчава ръцете смес от 5 капки нишадърен спирт, 2 с.л. глицерин и 3 с.л. вода. Втривайте на влажни ръце, а след това ги подсушете с мека кърпа. Правете процедурата два пъти в седмицата.

За всекидневна грижа използвайте кремове и лосиони, които съдържат големи количества овлажняващи компоненти – глицерин, млечна киселина или сорбитол. Не забравяйте за слънцезащитните филтри, които трябва да присъстват целогодишно в козметиката за ръце.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар