Магията на числото 14 – научете каква е тя и защо това число е уникално

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Числото 14 е особено число, магично. То има уникална и различна от другите числа наситеност. Вижте какво означава!


Тълкуването на числата е пряко свързано с науката нумерология – синтез от математика и езотерика, която се занимава с определянето на персоналното число и тълкуването според него на житейския път. Нумерологията е създадена от жреците на Древен Египет. Впоследствие е възприета в Китай, Гърция, Рим и е запазена на Изток. Основните действия са събиране и изваждане, с помощта на които всички сложни числа се свеждат до прости.

Числото 14 е сложно число, тъй като е двуцифрено – състои се от единица и четворка, които имат различно тълкуване. Числото 1 е цифра на лидерите, на хората с огромна енергия, способни планини да повдигат и да обръщат посоката на реките. На езика на нумерологията то се нарича именно така – Енергия.

Но единицата има хаотичен вектор на силата и затова не може самостоятелно да определя къде да се вложат усилията, не може да избере кое е добро и кое – лошо. В дадения случай задаващата посоката цифра представлява четворката – тоест Равновесие.

Четворката е символ на баланса, удържането на равнозначна позиция, подреденост. Понякога тя играе ролята на светофар, спирка на съдбата – тоест символизира смъртта. Неслучайно в Китай 4 е най-нещастното число, предричащо всички беди на света.

Магията на числото 14 се състои от единица и четворка – Енергия и Равновесие. Тоест можем да определим това число като „енергично и уравновесено“.

С други думи, четиринадесет означава старателно обмислени постъпки, лишени от импровизация или натиск на чувствата. 14 влияе успокояващо на разума и мислите, давайки възможност на човека да се примири с околната действителност, да намери компромис с хора с противоположни възгледи и принципи. Приложено към здравословното хранене, означава отчитане на потребностите на тялото и полезността на храната, съставяне на балансирано меню.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар