Разберете кое е числото на работата и изберете правилната професия

промоции

Ако работата не ви носи нито пари, нито радост, напълно възможно е да сте сгрешили при избора си на професия


Но всичко е поправимо, главното е навреме да осъзнаете грешката си и да я поправите.

БРОИЛКА

Нумерологията ще ви помогне да определите кои сфери на дейност са подходящи за вас, къде може да се реализирате и да печелите добре.

Определете числото на работата, като съберете цифрите, влизащи в датата на вашето раждане, и приведете резултата до едноцифрено число. Например, родени сте на 5 март (трети месец) 1988 г.: 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 8 = 34. Тъй като се получава двуцифрено число, продължете събирането: 3 + 4 = 7. Седмицата е вашето Число на работата. Вижте кои сфери са благоприятни за хората „седмици“.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 1

Единицата означава, че максимален успех и благополучие ще постигнете, ако работите в сферата на управлението и мениджмънта.

Освен това за вас са подходящи професиите дизайнер, преподавател, писател, инженер, възпитател, продавач на антиквариат. Търсете работа, където се изискват творчески подход и нестандартно мислене. Друг вариант е да се опитате да започнете собствен бизнес.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 2

„Двойките“ не са в стихията си там, където трябва да поемат отговорност за подчинените си, за общото дело. Много по-комфортно им е да отговарят само за себе си. Тъй като „двойката“ е свързана със стихията на водата, която символизира и паричните потоци, за вас са подходящи всички специалности, свързани непосредствено с водата (аквариумист, треньор по плуване и т.н.) или с финанси: счетоводител, икономист, служител в банка, специалист в областта на статистиката.Успех обещават и професиите на психолог, възпитател, секретар, експерт, контрольор по качеството, ревизор. Можете да откриете призванието си и в здравеопазването: медицинска сестра, лекарски асистент.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 3

За вас е важно да сте на показ, ролята на сива мишка и незабележим труженик само ще ви уморява. Водещи, актьори, певци са вашите професии. Имате богато въображение, затова можете да се пробвате на попрището на писателя или журналиста (умението да работите със словото, ви е дадено по рождение). Подходящи са и дейности, свързани с търговията. Можете да се пробвате и в сферата на образованието, в агенция за човешки ресурси, салон за красота (не е задължително да сте козметик, може да сте просто администратор).

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 4

Отлично умеете да систематизирате и разпределяте, имате заложби на организатор. Подходящи за ваб са професиите в областта на ландшафтния дизайн, работата в селското стопанство – имате особена връзка със земята. В сферата на недвижимото имущество също ви очаква успех. Благоприятна е и областта на финансите: касиер, служител в банка, счетоводител. Подходяща е също работата в нотариална кантора или юридическа фирма.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 5

Противопоказани за вас са рутината, всекидневният монотонен труд на едно място. А ако работата ви предполага чести командировки, пътувания, постоянна смяна на задачите, ще разцъфнете, а портфейлът ви ще набъбне. Изберете търговията, шоубизнеса, сферата на развлеченията. Добре се справяте и в дейности, свързани със законодателството, журналистиката, преподаването.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 6

За „шестиците“ са препоръчителни сфери, свързани с производството на дрехи, играчки, средства за лична хигиена, мебели, хранителни продукти, интериорен дизайн. Ще блеснете и в работата с деца, с домашни животни – възпитател, преподавател, ветеринар или дресьор. Опитайте и ролята на психолог, социолог, лекар, еколог, биолог, археолог.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 7

Главното за вас е самостоятелността. Търсете работа, свързана с анализ на информация, избягвайте „отборните игри“. Сферата на езотериката също е ваша стихия: от вас ще стане прекрасен астролог, предсказател, треньор по йога и т.н.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 8

„Осмиците“ се отличават q делова хватка, следователно вашата стихия е финансовата сфера: банково дело, счетоводство и желателно длъжността на момент да развържете кесията и да отпуснете душата си. Работата с инвестиции и недвижимост също ви носи удовлетворение и дивиденти. Можете да се пробвате и в юриспруденцията и журналистиката.

ЧИСЛО НА РАБОТАТА 9

Противопоказано ви е да рискувате и да поемате излишна отговорност, така че е по-добре да се откажете от ръководните постове. За вас е подходяща всяка дейност, свързана с помощ за хората – благотворителни фондове и организации. Отлично е, ако работата ви изисква чести пътувания – далечни и близки. Благоприятни за „деветките“ са и медицината, психологията, дизайнът. Добри шансове имате, ако се заемете с изработването, оценката и продажбата на мебели.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар