8 сигурни начина да вбесите мъжа

Има много начини, чрез които може да вбесите мъжа. Някои се ядосват и от най-малкото, други са непукисти

Но, с помощта на тези ваши лоши привички може наистина да вбесите и най-спокойния мъж.

Умирате си да планирате или вечно се колебаете

И двете крайности са изнервящи за него. По принцип навикът за планиране е добър. Вие сте от умните жени, ако никога не пропускате да съгласувате плановете с мъжа си или даже успявате да ги представите като измислени от него. Но е глупаво да не уцелвате мярката. Животът е непредсказуем, не се тюхкайте и не изкарвайте мъжа си виновен, ако заради него се провали планът ви. Ще го ядосате с натяквания, защото вероятно не го е искал. Освен това е хубаво понякога да има импровизации, не може да се живее вечно по план.

Да не знаете какво искате обаче също е изнервящо

Той не може да живее в неведение, а и няма как да се съобразява с желанията ви, като не сте ги съобщили. Най-много ще го вбесявате, ако все излиза, че не ви е угодил.

Говорите с намеци

Това мъжете наистина ужасно ги ядосва, защото се чувстват като глупаци. Ами кажете си открито какво мислите и си поемете отговорността за мнението, дори да стигнете до скандал. И иначе пак ще стигнете, защото ще се окаже, той не ви е разбрал.

Обичате да държите всичко под контрол

В това число и всъщност на първо място него с въпросите “ Къде ходи, какво прави“ и същите съответно в сегашно и бъдеще време. Както хиляди пъти сте чели, мъжете много ги мразят в прекомерно количество, защото им се струват посегателство върху свободата.

Тънка е границата между интереса как любимият си прекарва времето и недоверието дали нещо не е кръшнал или сгафил. Прекрачването й издържат наистина само ангелите, без да се вбесят.

Подозрителни сте

Не става дума за недоверие дали е кръшнал или сгафил, а ей така, без повод и по принцип – дали ви обича достатъчно. За жените е необходимо мъжете непрекъснато да доказват, че държат на тях. За мъжете обаче е досадно всяка вечер да се кълнат в любов. Те смятат, че щом веднъж са дали мъжка дума “ докато смъртта ни раздели“, няма нужда често-често да я повтарят. Не ядосвайте любимия, като го подозирате, че не ви обича само защото вече 20 години всяка година забравя годишнината от сватбата.

Натяквате за стари грехове

Сигурно си знаете, че така предизвиквате нови кавги. Разбираемо е защо мъжът ви се ядосва. Да не бяхте давали вид, че му прощавате навремето, а да бяхте се разделили. С тази ваша злопаметност излиза, че сте останали заедно само за да можете всеки ден да го карате да се чувства виновен.

Правите забележки

Прибери си чорапите. Не карай толкова бързо. Не позволявай на детето да ходи на парти. Сигурно се сещате за още десетина подобни, вметнати мимоходом. Струват ви се чисто организационни, не насочени срещу личността на мъжа ви. Но ако той ги чувства иначе, си е прав.

Държите се като нещо средно между възпитаваща майка и строга учителка

С тези забележки изглеждате вечно недоволни, а той – някакъв недорасъл глупак, който има нужда да бъде ръководен и мъмрен, за да влиза в правия път. Супер глупаво поведение, защото мъжът има нужда от обратното – да се чувства велик. Иначе ще мълчи известно време, пък ще избухне след някоя съвсем битова забележка като “ Затвори вратата“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар