Под властта на небесните светила: една по-различна зодиакална съвместимост

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Предлагаме ви малко повече подробности за една по-различна зодиакална съвместимост

зодиакална съвместимост
Съществува мнение, че представителите на една и съща стихия в хороскопа прекрасно съжителстват един с друг – Овен със Стрелец, Рак със Скорпион, Везни с Водолей, Лъв с Лъв и т.н. Та те толкова си приличат по своите цели и стремежи!

Ще ви огорчим – всъщност нещата са много по-сложни. Влиянието на управляващата планета върху характера на различните зодиакални знаци, както и отношенията, които формират хората, имат определящо значение дали съюзът ще е щастлив, или не.

РАЗЛИКА В ПОТЕНЦИАЛИТЕ

Как например могат да имат приятелски отношения Стрелец и Овен, щом управляващите им планети -Юпитер и Марс, са непримирими врагове? Юпитер се стреми към мир и процъфтяване, а Марс -към вечна война. Налице е конфликт на интереси. Личните отношения на подобни двойки изобилстват от конфликти и разводи. Ярък пример за това е бракът на знаменитата Ким Бейсинджър (Стрелец) и не по-малко известния Алек Болдуин (Овен). Разводът е скандален и некрасив.

Същото се отнася и за двойката Овен – Лъв. При Марс и Слънцето, макар и да се опитват да се отнасят търпимо един към друг, скритата взаимна агресия понякога се излива като гореща лава. Актьорът Шон Пен (Лъв) редовно налага жена си Робии Райт (Овен). Разводът е спасителен пояс и за двамата.

Или да вземем например съюза между Скорпион и Риби. Мечтателните и сантиментални Риби, управлявани от планетата на илюзиите Плутон, буквално задушават дълбокия и страстен Скорпион, който не търпи никакъв натиск. Защото е свикнал да контролира всяка ситуация. В обятията на Рибите Скорпионите се чувстват задушаващо и се опитват да се измъкнат при първа възможност. Такава е холивудската двойка Елизабет Тейлън (Риби) и Ричард Бъртън (Скорпион). Скандали, конфликти, самоубийства съпровождат съпрузите през 12-годишния им брак. Двойката се жени и развежда два пъти.

Не по-малко странно изглежда съюзът на други представители на водната стихия: Владимир Маяковски (Рак) и Лили Брик (Скорпион). Крайно чувствителният и емоционално раним питомец на Луната в Обятията на харизмагичната и страстна плутонианка. Маяковски се разхожда по лунната пътека, а Лили твърдо стои на земята. Тя иска страст, а той — любов и брак. След бурния роман по-прозаичната Лили запазва доста неутрални отношения (в астрологията Плутон и Луната си взаимодействат именно по този начин).

А АКО СМЕ ОТ ЕДНА КРЪВ!

Трудно се градят отношенията и между представители на един и същи зодиакален знак и една стихия: Слънце -Слънце, Луна – Луна и т.н. Две Слънца на една жилищна площ буквално се изместват едно друго със своето сияние.

Навремето се разпадат такива знаменити съюзи като Шон Пен и Мадона (и двамата Лъвове), Антонио Бандерас и Мелани Грифит (същото). Екатерина Медичи (Овен) живее 20 години с крал Хенри II (Овен), но това е династически брак и в сърцето на Хенри през цялото това време има само една жена – Диана де Поатие.

СЛУШАЙТЕ НЕ САМО СЪРНЕТО СИ

Ако драмите, нажежените страсти и счупените съдове не влизат в житейските ви планове, преди да подарите сърцето си на някого, послушайте не само своя, но и гласа на астролога.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар