3 проверени начина за енергийно прочистване

Ползвайте тези три начина за енергийно прочистване. С тяхна помощ ще бъдете здрави, спокойни и успешни

енергийно
Важно е да се помни, че след ритуала за изчистване на жилището енергийната мръсотия от пространството може да попадне върху вас (особено чувствителни са косите и кожата). Затова са необходими изчистващи процедури за физическото тяло.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СОЛ

Солта прекрасно изчиства не само кожата, но и енергетиката на човека. Най-добре е, ако имате възможност, да отидете на море. В противен случай прекрасно ще изчисти енергетиката ви и вана със солена вода. Половин килограм обикновена каменна сол се разтваря в топла вана, изчаква се водата да стане с температурата на тялото, добавят се 2-3 капки йод и при възможност аромамасла: лавандула (ако имате нужда от отпускане) или масло от портокал (ако трябва да се ободрите). По желание може да се сложат и листенца от цветя. Курсът е 7 вани веднъж дневно по 15 мин. След прекъсване от седмица може да се повтори.

ОПИТАЙТЕ КОНТРАСТ

Прекрасен начин за бързо изчистване на енергетиката на човека е контрастният душ. Прекаляването може да навреди на здравето. Затова се обливайте с вода с температура, която е хладка, но комфортна. Ако трябва да укрепите енергетиката, следвайте схемата топло – студено пет пъти. При нормално състояние е достатъчно три пъти. Повтаря се 1 – 2 пъти седмично.

ПОГОВОРЕТЕ С ВОДАТА

Водата е една от двете изчистващи стихии и още един прекрасен начин за изчистване на енергетиката. Ако имате възможност, седнете на безлюдно място на брега на река. Ако ли не -просто у дома на ръба на ваната, като потопите краката си във водата. Можете да слушате как тя тече, а още по-добре е да „поговорите“ с нея. Разкажете и какво ви безпокои, напряга и измъчва в живота. Водата ще изчисти енергетиката ви и ще вземе негатива със себе си – неслучайно поговорката гласи, че в една река не може да се влезе два пъти. Подобна методика се практикува в езотеричните школи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар